Nasturtium
Fanka BB :)
Taaak, mam dokładnie taką narzutkę na łóżko i baaaardzo ją lubię ;-p.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak, mam dokładnie taką narzutkę na łóżko i baaaardzo ją lubię ;-p.
My jeszcze mamy druga łazienkę do zrobienia. Tym razem będzie wannaNiee ja już mojej nie wymienię A też mam 80x120
WYKRĘCASZ SIĘ JAK @Moonstone KTÓREJ @Zazuu KAZAŁA ROBIĆ TEST 8 DPOTaaak, mam dokładnie taką narzutkę na łóżko i baaaardzo ją lubię ;-p.
Dziękuję w ogóle wszystkim dziewczęta dziękujęŚliczne tez niedługo idę. A Ciebie wyobrażałam sobie jako blondynkę taka z bardzo jasna karnacja
To miało być do włosów @Brownie1992
W drugiej mam wannę narożną 150x150. Wszyscy mi smęcili, że bez sensu, że niepraktyczna. Ale u nas się sprawdza, bo jest dwuosobowa Nawet mamy poduszki do wannyMy jeszcze mamy druga łazienkę do zrobienia. Tym razem będzie wanna
Tyko pamiętaj, nie ma moczenia fiutka w zbyt gorącej wodzieMy jeszcze mamy druga łazienkę do zrobienia. Tym razem będzie wanna
Po pierwszej nutce nie wiem o co kaman .WYKRĘCASZ SIĘ JAK @Moonstone KTÓREJ @Zazuu KAZAŁA ROBIĆ TEST 8 DPO
Czy jakoś tak było w tej historii
Ja Ciebie widzę w brązowych włosach i z brązowych oczami ;-p.Dziękuję w ogóle wszystkim dziewczęta dziękuję
Blondynem jest mąż
Kurcze u nas chyba narożna nie wejdzie bo mąż chce saunę, ale też jakas dwuosobowa byłaby fajnaW drugiej mam wannę narożną 150x150. Wszyscy mi smęcili, że bez sensu, że niepraktyczna. Ale u nas się sprawdza, bo jest dwuosobowa Nawet mamy poduszki do wanny
Trafiłaś w punktJa Ciebie widzę w brązowych włosach i z brązowych oczami ;-p.