reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

To to jeszcze lux.
A co powiecie o gwiazdeczkach które jeżdżą się poprawiać do Turcji, a jak tam lekarze coś spierdolą to te gwiazdeczki naprawiają te błędy w Polsce? I to nie są kwestie związane z tym, że oni do tej Turcji lecieli ratować życie na jakąś hipereksperymentalną terapię nowotworową tylko żeby sobie powiększyć dupę albo cycki
Ano slyszalam.
Popularne są wypady na licówki. I wstawiają takie białe hollywoodzkie ząbki na zepsute zęby. Albo spilowuja na maksa i podrażniają nerwy.
A potem ratunku ..

reklama
Ale też ile par mieszka w dużych miastach właśnie jak Kraków gdzie sa dofinansowania. My np mieszkamy niewiele za granicami Krakowa Ale to już jest inna miejscowość i co? I **** nie łapiemy sie. Co z tego, że oboje tam pracujemy.
A u nas bogata gmina ale rządzi PiS więc nie ma mowy. A gminę obok rządzi SLD i tam już dofinansowanie mają

Ale też ile par mieszka w dużych miastach właśnie jak Kraków gdzie sa dofinansowania. My np mieszkamy niewiele za granicami Krakowa Ale to już jest inna miejscowość i co? I **** nie łapiemy sie. Co z tego, że oboje tam pracujemy.
Ja mam tak samo z dofinansowaniami. Całe życie mieszkałam w Lublinie. Rok temu przeprowadzilismy się pod Lublin i już się nie łapiemy na dofinansowanie bo nie odprowadzamy w Lublinie podatku...

Okropne to. Pierwsze to zgadzam się z Olką, że leczenie niepłodności powinno być refundowane. Ale jak już nie jest to dofinansowanie powinno być dla każdego niezależnie od miejsca zamieszkania ani tego czy nie spóźnił się dwie minuty z wnioskiem. Dofinansowanie powinno być ot tak: kwalifikujesz się do ivf, składasz wniosek, dostajesz kasę.

Pisalam Wam wczoraj ze mnie jajnik nawala.
Dzisiaj to mnie dopiero kurna boli...
Jake Johnson Pain GIF by New Girl
A robiłaś może owulaka ?

już nie wspominam o świętym Podhalu… gdzie tu same pisiory i wszyscy święci i żadna gmina ani by nie pomyślała ani nie poparła dofinansowania do iv 🤦‍♀️

słyszałam, że przed maturą nie można, bo się wiedzę obcina, ale w ciąży?
Ej ale włosów pod pachami i na nogach też nie można obcinać w ciąży? 🤣
Słyszałam, że w ciąży się nie obcina wlosow bo dziecko będzie głupie wiec wolałam się zabezpieczyć na tę ewentualność 🤣
Już mi wystarczy głupi pies w domu 🤣🤣

reklama
Do góry