reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Hmm to nadal dziwne bo masz założenie profilu jako 30 marzec 2022 🙈

A czy to ma znaczenie ? Po raz kolejny pokazujesz jaką jesteś osobą! Czy to czyni kogos lepszym albo gorszym, ze jest tutaj rok, dwa lata ? A moze miesiąc, a moze pol roku?I tak odpowiedź brzmi tak: Bo Ty to robisz i to niby nie jest krzywdzące bo Ja podkreslam Ja uważam, ze nawet bardzo. Po prostu segregujesz osoby i probojesz szybko je ustawić po siebie. Potrafisz tylko wytykać błędy, wrecz czekasz na to.

ale ja nie wnikam w historie. Piszesz o tym, jakie słowa mogą potencjalnie sprawić komuś przykrość. Więc ja piszę o tym, że potencjalnie sama obecność na wątku kreskowym ciężarnych, czyli osób, które już się nie starają i nie wyczekują pozytywnego testu, bo już wysikaly swoje szczęśliwe dwie krechy, może być dla kogoś przykra. A mimo to nasze szczesliwe kreskowiczki są tu bardziej niż mile widziane. Mi się tu po prostu coś rozjeżdża, bo z tego wychodzi, że nie mogę napisać, że JA mam limit wieku, albo że JA wierzę, że trudy starań są po coś dla MNIE, bo potencjalnie mogę komuś sprawić przykrość, ale inne potencjalne przykrości są mile widziane.
No ja teraz już też nie wiem, czy jestem mile widziana, czy sprawiam przykrość 🤷

Tak tak, ja mam budzik jeszcze z wpisem wielkimi literami TEMPERATURA a i tak poszłam spać dalej 😫😅
Jeszcze apropo temp to mój mąż jest tak zaciekawiony tym tematem, że codzień pyta ile tam na osi a to dopiero czwarty dzień mierzenia 🤣
O tym, że już na starcie spierdzieliłam to nawet mu nie wspominam bo mnie wyśmieje xd

A czy to ma znaczenie ? Po raz kolejny pokazujesz jaką jesteś osobą! Czy to czyni kogos lepszym albo gorszym, ze jest tutaj rok, dwa lata ? A moze miesiąc, a moze pol roku?I tak odpowiedź brzmi tak: Bo Ty to robisz i to niby nie jest krzywdzące bo Ja podkreslam Ja uważam, ze nawet bardzo. Po prostu segregujesz osoby i probojesz szybko je ustawić po siebie. Potrafisz tylko wytykać błędy, wrecz czekasz na to.

To zależy jak na to spojrzeć - jeżeli traktujesz forum jako odskocznię od nudego życia i pisanie co Ci przysłowiona ślina na język przyniesie. A potem totalnie zapomnisz o tych dziewczynach stąd to faktycznie - nie ma to znaczenia.

Kiedy jesteś tu X lat, zawierasz przyjaźnie, spotykasz te dziewczyny w realu, traktujesz jak przyjaciółki bo często lepiej Cię rozumieją bo mają takie same problemy, kiedy poświęcasz im swój wolny czas odpisując w nocy na ich wiadomości na priv, kiedy martwisz się o nie kiedy wiesz że mają operację - to fajnie jakby nie kłamały i były szczere

Edit. PS. Te screeny też bym mogła pokazać oczywiście - ale moja prywatna korespondencja po między black_angel ale po to były to prywatne rozmowy, aby nie były dostępne dla ogółu.

Wiec jak zaczynasz znowu mącić to błagam aby to było sensem, miało ręce i nogi

Ps.2 Daj screen gdzie napisałam, że jesteś GORSZA - nie jesteś ani gorsza, ani lepsza, nie chcesz bardziej ani mniej ale jest RÓŻNICA po między byciem JUŻ matką a tym, że się nią może NIGDY nie będzie

Faktycznie ten cytat był nietrafiony, ale uważam że dosyć mocno i dosadnie zostało to wytknięte. Wszystko można napisać konkretnie ale bez takiej szpili.

Tez tak uważam, bo nic zlego na mysli nie mialam. I jezeli uraziłam daną osobę to mogla mi to napisać i na pewno bym się do tego po prostu odniosła, ale widocznie są awokaci 😀

reklama
Do góry