AnnMar88
Moderator
Warto też androstendion sprawdzić do kompletu i 17-oh progesteron.A prolaktynę badałaś może? Albo DHEA? Jeśli jest za wysoka to może powodować wysoki testosteron.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Warto też androstendion sprawdzić do kompletu i 17-oh progesteron.A prolaktynę badałaś może? Albo DHEA? Jeśli jest za wysoka to może powodować wysoki testosteron.
Na szczęście będąc Panią Medialna mam bardzo duży wpływ na wiele spraw - na całe szczęście. I nie muszę ani śmiać się z dzieci, a ni dowalać znajomym z niepłodnościa
Dlatego się nigdy nie dogadamy. Polecam przy moim profilu włączyć ignoruj
Tego nie robiłam, a jak to się łączy , i co może oznaczać w stosunku do mojej sytuacji, jeśli wyjdzie w normie, albo jeśli wyjdzie poza normę?Warto też androstendion sprawdzić do kompletu i 17-oh progesteron.
No właśnie nie.... U mnie najprawdopodobniej się to łączy z IO, PCOS nikt u mnie nie zdiagnozował..... w usg obraz jajników też nie wskazuje na pcos , cykle regularne mam 27- 29 dni zwyczajowo. Pytałam kilka razy różnych lekarzy , czy nie mam przypadkiem PCOS i zaprzeczali
No i była mowa o empatii i szacunku a sama nie wykazujesz ani jednego ani drugiego w tym momencie … zrobiłaś gównoburze z niewinnego zdania a teraz jedziesz po dziewczynie jak nie wiem. Bronisz niby dziewczyn, którym może być przykro ale po trupach do celu. Może chęci masz dobre ale sposób wypowiedzi pozostawia duży niesmak.Niestety choć bardzo chcesz nie jesteś pepkiem świata. Jak ktoś pisze coś głupiego to się czepiam. Czy to Kasia, Basia czy Stasia
Mam na forum swoje ulubienice ale wybacz nie jesteś nawet w Top 3
Nie mam stwierdzonego PCOS , u mnie może to mieć związek z IOTylko dodam jak oczywiście mogę, ze testosteron wcale nie musi występowac przy PCOS
Jasne, że możesz wierzyć. Ja Ci tylko przedstawiłam suche fakty naukowe. I tyle.Ale ja napisalam o sobie, ze przyjdzie na mnie pora i nie mogę w to wierzyć? Ja nie napisałam o nikim personalnie tylko w stosunku do siebie
Niestety choć bardzo chcesz nie jesteś pepkiem świata. Jak ktoś pisze coś głupiego to się czepiam. Czy to Kasia, Basia czy Stasia
Mam na forum swoje ulubienice ale wybacz nie jesteś nawet w Top 3
No i była mowa o empatii i szacunku a sama nie wykazujesz ani jednego ani drugiego w tym momencie … zrobiłaś gównoburze z niewinnego zdania a teraz jedziesz po dziewczynie jak nie wiem. Bronisz niby dziewczyn, którym może być przykro ale po trupach do celu. Może chęci masz dobre ale sposób wypowiedzi pozostawia duży niesmak.
Wiadomo, że jak w wątku jest tyle osób to zawsze mogą być jakieś nieporozumienia ale nie ogarniam takiego rozdmuchiwania. Można dużo rzeczy powiedzieć w dużo bardziej cywilizowany sposób z szacunkiem do obu stron
Tylko to IO to takie naciągane jest (tak mi się wydaje). Homa wychodzi 2,23. Jedni lekarze uważają, że IO jest od 2,5, inni że od 2,0. Różnie.Nie mam stwierdzonego PCOS , u mnie może to mieć związek z IO