reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
a czemu nic nie znaczą?
no tak mi powiedział wtedy na wizycie, że spoko, że sobie wyleczyłam te cd138, ale on nawet by tego nie ruszał i tymi ASA w ogóle by się nie przejmował. I tak mi z tym ciężko trochę, bo powiedziałabym, ze może konował? Ale to jest zaraz po Paśniku bardzo polecany immuno w niepłodności. Więc jak widzicie dalej jestem skołowana mimo, że się nie staram.

Piękne bety 😍 🎉🎉🎉

A ja będę testować 8 maja 😅🙈
Chociaż jakieś plamienia mam po 🩸 więc w sumie nie wiem czy jakiś mega długi cykl się nie szykuje, bo poprzedni był znośny jeśli chodzi o długość

no tak mi powiedział wtedy na wizycie, że spoko, że sobie wyleczyłam te cd138, ale on nawet by tego nie ruszał i tymi ASA w ogóle by się nie przejmował. I tak mi z tym ciężko trochę, bo powiedziałabym, ze może konował? Ale to jest zaraz po Paśniku bardzo polecany immuno w niepłodności. Więc jak widzicie dalej jestem skołowana mimo, że się nie staram.
Ja się nie znam na immunologii, ale po takiej wizycie poczułabym się olana i pewnie próbowała z innym lekarzem.
A Twój lekarz z kliniki co na to?

Pamiętam że Cię zdołowała lista badań które dostałaś. Zbierasz już siły żeby je zrobić? Krok po kroku, może coś tam wyjdzie... Chociaż ja po ostatniej diagnostyce po poronieniu mam już tak styraną żyłę że aż pielęgniarki komentują. Zawsze się zastanawiam czy mnie nie biorą za narkomankę 😅

miałam plamienia teraz, ale okres się rozkręca, więc wiążę to raczej z tym. Zobaczymy co będzie za miesiąc. Nie nastawiam się na nic. Tym bardziej, że ten immuno w ogóle pogrzebał moje nadzieje, że te ASA i cd138 w ogóle coś znaczą i teraz czuję taki bezsens tego mojego leczenia xD serio, nigdy nie czułam się aż tak bez nadziei jak teraz. i Znów wbijam ze swoim negatywem xD
Czasem trzeba i negatywem rzucić, nie jesteś tu od wczoraj żeby nie wiedzieć, ze tu za negatywne myśli nikt się nie obraza, widzę, ze dziewczyny już odkurzają peleryny i ruszają na ratunek :)
Immunologia ma to do siebie, ze żeby mieć pełny obraz sytuacji musi być wykonane wiele badań, dopiero wtedy lekarz potrafi dostrzec co gdzie niedomaga. On może tak powiedział, ze to nie miało sensu, ale myślę, ze to był taki skrót myślowy, na zasadzie, ze samo to nie miało sensu, będzie miało dopiero w szerszej perspektywie. Dostałaś cały zestaw badań do zrobienia, no tak, on jest z tego znany, ze u niego nie ma półśrodków, pasnik jest zdecydowanie bardziej zachowawczy w kwestii badań. Mam szczerą nadzieję, ze te badania które wykonasz dadzą Wam odpowiedz na to, co się u Was dzieje. To dobry lekarz, nie zostawi Cię z niczym.
Kiedy będziesz robić badania i kiedy masz ponowną wizytę?

reklama
Do góry