reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
U mnie chyba po prostu można ten cykl spisać na straty 🤦🏻‍♀️ niby mam peak a śluz jakiś białawy i mniej, męża wczoraj do wanny wsadziłam bo myślałam że owulka jednak nie nadchodzi plus od 2 dni jestem na Gripex bo się rozchorowałam 😭
A tak zapytam...o co chodzi z tą wanna? Bo się już przewijał ten temat właśnie faceta w wannie 🧐 a ja jak zwykle nie wiem o co chodzi 🤭🤪

A tak zapytam...o co chodzi z tą wanna? Bo się już przewijał ten temat właśnie faceta w wannie 🧐 a ja jak zwykle nie wiem o co chodzi 🤭🤪
Częste gorące kąpiele osłabiają nasienie.
Ale mówimy o częstych, długich i naprawdę ciepłych. Gorąca kąpiel raz na czas nie powinna bardzo zaszkodzić jeśli nasienie jest ok.

Załączniki

• IMG_5371.jpeg
    IMG_5371.jpeg
    47,3 KB · Wyświetleń: 197
  • IMG_5370.jpeg
    IMG_5370.jpeg
    47,4 KB · Wyświetleń: 197
Nie no właśnie on zadzwonił i zaraz wsiadłam w auto i do niego podjechałam, z tym akurat mam dobrze że w każdej chwili mogę się z nim skontaktować ale to myślę że ze względu na to że chodzę do niego prywatnie , tam nie ma żadnych rejestracji gdzie umawiają pielęgniarki czy coś tylko wszystko bezpośrednio z lekarzem.
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, naprawdę było mi to teraz bardzo potrzebne. Trochę o tym poczytałam i większości przypadków po wycięciu jest wszystko w porządku więc jestem dobrej myśli. Oczywiście później czekają mnie cytologię co 3 miesiące , to akurat powiedział mi mój lekarz.
Myślę, ze na spokojnie. Właśnie Lady withs Cats miała chyba ta kolposkopię.
Teraz siedzi na mamuskach 🙂

reklama
Do góry