Brownie1992
Moderator
Ale słodki bubulek ❤tak Chcesz więcej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale słodki bubulek ❤tak Chcesz więcej?
A tak zapytam...o co chodzi z tą wanna? Bo się już przewijał ten temat właśnie faceta w wannie a ja jak zwykle nie wiem o co chodziU mnie chyba po prostu można ten cykl spisać na straty niby mam peak a śluz jakiś białawy i mniej, męża wczoraj do wanny wsadziłam bo myślałam że owulka jednak nie nadchodzi plus od 2 dni jestem na Gripex bo się rozchorowałam
Jakiś pozytyw jest jakby nie byłoNo to pa jaka zajebioza, będziesz co 3 miesiące na cytologii to od razu Ci monitoring zrobi
Częste gorące kąpiele osłabiają nasienie.A tak zapytam...o co chodzi z tą wanna? Bo się już przewijał ten temat właśnie faceta w wannie a ja jak zwykle nie wiem o co chodzi
a co Ty na to?Ale słodki bubulek ❤
Myślę, ze na spokojnie. Właśnie Lady withs Cats miała chyba ta kolposkopię.Nie no właśnie on zadzwonił i zaraz wsiadłam w auto i do niego podjechałam, z tym akurat mam dobrze że w każdej chwili mogę się z nim skontaktować ale to myślę że ze względu na to że chodzę do niego prywatnie , tam nie ma żadnych rejestracji gdzie umawiają pielęgniarki czy coś tylko wszystko bezpośrednio z lekarzem.
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, naprawdę było mi to teraz bardzo potrzebne. Trochę o tym poczytałam i większości przypadków po wycięciu jest wszystko w porządku więc jestem dobrej myśli. Oczywiście później czekają mnie cytologię co 3 miesiące , to akurat powiedział mi mój lekarz.
teraz to już nara definitywnie, ić stont i nie wracaj, a kysz a kysz, sioooooooa co Ty na to?
a co Ty na to?
ja jeszcze nie mam recepty na heparynę! Bo jest dopiero 8dpo! Już do lekarza maila napisałamCiocia czeka nakurwiaj tą heparyne Maleńka!
(tu powinien być opierdol za branie acardu dopiero po owu, ale jesteś w ciąży więc nie mogę)
bosz czekamja jeszcze nie mam recepty na heparynę! Bo jest dopiero 8dpo! Już do lekarza maila napisałam