reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Za to ja dziś obudziłam się z myślą, że kolejne dziecko = kolejne nieprzespane noce. I czy aby na pewno tego chcę 😁😁😁 A niby wczoraj był totalny leń i odpoczynek🙃 Dzisiaj za to, sprzątanie pełną parą, jak to się mówi, po co sprzatać gdy spodziewasz się gości, jak posprzątać trzeba, gdy oni wyjadą 🤭😇 pralka i zmywarka już chodzą, niedlugo podłogi odkurzanie i zmywanie. Jak ogarnę i usiądę wtedy poczuje, że odpoczywam. Jeszcze nigdy tak nie mialam, by święta mnie tak wykończyły🙃😁🤣
Niby nieprzespane noce ale komfort tego, że przez prawie najbliższy rok nie wstajesz na drugi dzień do pracy na 8:00, że taki mały bobek przez większość czasu to tylko je, wypróżnia się i śpi. Że nie musisz mieć domu jak perfekcyjna pani tylko co którąś drzemkę dziecka możesz też się kimnąć i ostateczny argument: zazwyczaj babka się szybko przystosowuje do takiego trybu działania i ten brak snu wcale nie jest tak dokuczliwy. :)

reklama
Jestem 8dpo i 6dpo, od jutra zaczynam sikanieeeeeee!
Season 7 Nbc GIF by The Office

Witam po świętach! U mnie dalej kwadratowy wykres 🤖😂 Dziś jest 8dpo, choć flo twierdzi, że 9, a jeśli ma racje to ciąża raczej nie możliwa (bo seks przed był 9dc 😂🤣). Nic mi się nie chce, pogoda znów ponura…

Załączniki

• IMG_5354.jpeg
    IMG_5354.jpeg
    55,3 KB · Wyświetleń: 61
Siemka! U mnie święta w sumie jakoś mniej bolesne niż zazwyczaj, wszystkie dzieci dawały swoim rodzicom do wiwatu i bardziej mi się rzuciło w oczy zmęczenie niż ogromna radość z posiadania potomstwa przez wszystkich, co przyjęłam z ulgą😂 mój brat rzucił jakimś słabym tekstem w stronę mojego męża, w stylu: „chciałbyś takiego synka” , na co mój mąż dzielnie odpowiedział: „takiego to nie”, czym szybciutko zamknął mu usta 😉 Wczoraj moja kumpela urodziła synka, taka co to jej się w 2cs udało, oczywiście wiedziała o moich problemach zanim sama pomyślała o ciazy i nie przeszkadza jej to zasypywać mnie zdjęciami i szczegółami z pierwszych wspólnych chwil, ale biorę to na chłodno 😌 u nas pik na horyzoncie więc działamy 😎 miłego dnia wszystkim ☺️

Dziewczyny, w piątek mam laparo z drożnością. Mam nadzieję, że przyczyna niepłodności zostanie w końcu zdiagnozowana🥺 proszę trzymajcie za mnie kciuki, ja nieprzerwanie trzymam za Was✊😘
Będę mocno trzymac kciikasy 😚🤞🤞
Daj znać proszę po jak to wygląda bo mam mieć podobny zabieg laparoskopię drożność i histeroskopia w jednym i trochę się sram 😅

Siemka! U mnie święta w sumie jakoś mniej bolesne niż zazwyczaj, wszystkie dzieci dawały swoim rodzicom do wiwatu i bardziej mi się rzuciło w oczy zmęczenie niż ogromna radość z posiadania potomstwa przez wszystkich, co przyjęłam z ulgą😂 mój brat rzucił jakimś słabym tekstem w stronę mojego męża, w stylu: „chciałbyś takiego synka” , na co mój mąż dzielnie odpowiedział: „takiego to nie”, czym szybciutko zamknął mu usta 😉 Wczoraj moja kumpela urodziła synka, taka co to jej się w 2cs udało, oczywiście wiedziała o moich problemach zanim sama pomyślała o ciazy i nie przeszkadza jej to zasypywać mnie zdjęciami i szczegółami z pierwszych wspólnych chwil, ale biorę to na chłodno 😌 u nas pik na horyzoncie więc działamy 😎 miłego dnia wszystkim ☺️

Brawa da męża. Pozamiatał :D

Bravo GIF by Abstra

reklama
Fajnie, że mogłaś tak ze swoją rodziną porozmawiać. ja porozmawiałam tylko z siostrą. Kocham moj ą mamę ale ona.. nie słucha. Więc co ja się będę produkować. Kiedyś rzuciłam im tekstem, że jak są tacy bogaci to żeby mi dali kasę na in vitro... :p myslałam, że może temat się rozwinie ale usłyszałam "sama se zarób". No to tyle w temacie :D
Ja jebie ....🤯

Do góry