reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Za to ja dziś obudziłam się z myślą, że kolejne dziecko = kolejne nieprzespane noce. I czy aby na pewno tego chcę 😁😁😁 A niby wczoraj był totalny leń i odpoczynek🙃 Dzisiaj za to, sprzątanie pełną parą, jak to się mówi, po co sprzatać gdy spodziewasz się gości, jak posprzątać trzeba, gdy oni wyjadą 🤭😇 pralka i zmywarka już chodzą, niedlugo podłogi odkurzanie i zmywanie. Jak ogarnę i usiądę wtedy poczuje, że odpoczywam. Jeszcze nigdy tak nie mialam, by święta mnie tak wykończyły🙃😁🤣
Niby nieprzespane noce ale komfort tego, że przez prawie najbliższy rok nie wstajesz na drugi dzień do pracy na 8:00, że taki mały bobek przez większość czasu to tylko je, wypróżnia się i śpi. Że nie musisz mieć domu jak perfekcyjna pani tylko co którąś drzemkę dziecka możesz też się kimnąć i ostateczny argument: zazwyczaj babka się szybko przystosowuje do takiego trybu działania i ten brak snu wcale nie jest tak dokuczliwy. :)

reklama
Jestem 8dpo i 6dpo, od jutra zaczynam sikanieeeeeee!
Season 7 Nbc GIF by The Office

Witam po świętach! U mnie dalej kwadratowy wykres 🤖😂 Dziś jest 8dpo, choć flo twierdzi, że 9, a jeśli ma racje to ciąża raczej nie możliwa (bo seks przed był 9dc 😂🤣). Nic mi się nie chce, pogoda znów ponura…

Załączniki

• IMG_5354.jpeg
    IMG_5354.jpeg
    55,3 KB · Wyświetleń: 63
Siemka! U mnie święta w sumie jakoś mniej bolesne niż zazwyczaj, wszystkie dzieci dawały swoim rodzicom do wiwatu i bardziej mi się rzuciło w oczy zmęczenie niż ogromna radość z posiadania potomstwa przez wszystkich, co przyjęłam z ulgą😂 mój brat rzucił jakimś słabym tekstem w stronę mojego męża, w stylu: „chciałbyś takiego synka” , na co mój mąż dzielnie odpowiedział: „takiego to nie”, czym szybciutko zamknął mu usta 😉 Wczoraj moja kumpela urodziła synka, taka co to jej się w 2cs udało, oczywiście wiedziała o moich problemach zanim sama pomyślała o ciazy i nie przeszkadza jej to zasypywać mnie zdjęciami i szczegółami z pierwszych wspólnych chwil, ale biorę to na chłodno 😌 u nas pik na horyzoncie więc działamy 😎 miłego dnia wszystkim ☺️

Dziewczyny, w piątek mam laparo z drożnością. Mam nadzieję, że przyczyna niepłodności zostanie w końcu zdiagnozowana🥺 proszę trzymajcie za mnie kciuki, ja nieprzerwanie trzymam za Was✊😘
Będę mocno trzymac kciikasy 😚🤞🤞
Daj znać proszę po jak to wygląda bo mam mieć podobny zabieg laparoskopię drożność i histeroskopia w jednym i trochę się sram 😅

Siemka! U mnie święta w sumie jakoś mniej bolesne niż zazwyczaj, wszystkie dzieci dawały swoim rodzicom do wiwatu i bardziej mi się rzuciło w oczy zmęczenie niż ogromna radość z posiadania potomstwa przez wszystkich, co przyjęłam z ulgą😂 mój brat rzucił jakimś słabym tekstem w stronę mojego męża, w stylu: „chciałbyś takiego synka” , na co mój mąż dzielnie odpowiedział: „takiego to nie”, czym szybciutko zamknął mu usta 😉 Wczoraj moja kumpela urodziła synka, taka co to jej się w 2cs udało, oczywiście wiedziała o moich problemach zanim sama pomyślała o ciazy i nie przeszkadza jej to zasypywać mnie zdjęciami i szczegółami z pierwszych wspólnych chwil, ale biorę to na chłodno 😌 u nas pik na horyzoncie więc działamy 😎 miłego dnia wszystkim ☺️

Brawa da męża. Pozamiatał :D

Bravo GIF by Abstra

reklama
Fajnie, że mogłaś tak ze swoją rodziną porozmawiać. ja porozmawiałam tylko z siostrą. Kocham moj ą mamę ale ona.. nie słucha. Więc co ja się będę produkować. Kiedyś rzuciłam im tekstem, że jak są tacy bogaci to żeby mi dali kasę na in vitro... :p myslałam, że może temat się rozwinie ale usłyszałam "sama se zarób". No to tyle w temacie :D
Ja jebie ....🤯

Do góry