Mademoiselle_Nika
Moderator
Przyszedł wynik kariotypu męża - prawidłowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężko. Ja rano miałam krew, po godzinie lekarz z wynikami plus usg. Po decyzji, że można robić mąż wykonał swoje zadanie. Na obróbkę nasienia czeka się 2 h. Jak są gotowi to jest zabieg - to już ok 15 min ze wszystkim w gabinecie. Plus między czasie podpisać zgody w 4 kopiach
Dziękuję za info.Nie, raczej nie, samo przygotowanie nasiena po oddaniu pewnie tyle bedzie trwało. U nas od wejścia do kliniki do wyjścia po IUI to tak 3-4h.
My podczas tego przygotowania nasienia po prostu poszliśmy na spacer.Dziękuję za info.
Nie śpieszy mi się, pytałam bo napewno stary będzie dopytywał
Wezmę książkę i jakoś zleci. W sumie ostatnio czytam w większości właśnie w poczekalniach, bo w domu jakoś czasu nie ma.
Też jakiś sposób. Chyba KFC jest bliskoMy podczas tego przygotowania nasienia po prostu poszliśmy na spacer.
Junk food po IUI to punkt obowiązkowy!! U nas burger lub maczekTeż jakiś sposób. Chyba KFC jest blisko
Za mną chodzi taki chamski kebab z frytkamiJunk food po IUI to punkt obowiązkowy!! U nas burger lub maczek
Za mną chodzi taki chamski kebab z frytkami
Ciekawe kiedy reszta dziewczyn będzie mieć wyniki.Przyszedł wynik kariotypu męża - prawidłowy
Ja też czekam z niecierpliwościąCiekawe kiedy reszta dziewczyn będzie mieć wyniki.
Codziennie sprawdzam pocztę ale jeszcze nie ma