reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Dziewczyny, które miały inseminacje.
Ile czasu to trwało? Tak całościowo.
Zakładam, że będzie chwila jakiejś papierkowej roboty, oddanie nasienia, inseminacja.
Czy mogę założyć tak 2 godziny na to wszystko?

Zakładam, że będzie chwila jakiejś papierkowej roboty, oddanie nasienia, inseminacja.
Ciężko. Ja rano miałam krew, po godzinie lekarz z wynikami plus usg. Po decyzji, że można robić mąż wykonał swoje zadanie. Na obróbkę nasienia czeka się 2 h. Jak są gotowi to jest zabieg - to już ok 15 min ze wszystkim w gabinecie. Plus między czasie podpisać zgody w 4 kopiach 🙈

Nie, raczej nie, samo przygotowanie nasiena po oddaniu pewnie tyle bedzie trwało. U nas od wejścia do kliniki do wyjścia po IUI to tak 3-4h.

U nas około 1,5h wszystko trwało, może nawet krócej. Dokumenty przynieśliśmy już uzupełnione w domu.

reklama
Hej! Wybaczcie, że tak wpadam bez uprzedzenia, ale przychodzę z wieściami - i ja czekam na wizytę kwalifikacyjną do IVF 🥰
więc pomyślałam, że skoro wracam do gry to może wrócę na forum trochę. Nie wiem jak mi to wyjdzie :D
uff ekstra, że się zdecydowaliście! Trzymam mocno kciuki żeby szybko poszło ❤️❤️❤️

Do góry