spoko23
Fanka BB :)
U mnie również nie wpłynęła na owulację, miałam tylko plamienia. Cykl był taki sam jak zawsze, nie zauważyłam różnicyA czy drożność przesuwa okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie również nie wpłynęła na owulację, miałam tylko plamienia. Cykl był taki sam jak zawsze, nie zauważyłam różnicyA czy drożność przesuwa okres?
CudownieHej! Wybaczcie, że tak wpadam bez uprzedzenia, ale przychodzę z wieściami - i ja czekam na wizytę kwalifikacyjną do IVF
więc pomyślałam, że skoro wracam do gry to może wrócę na forum trochę. Nie wiem jak mi to wyjdzie
Mam translokacje zrównoważona między 1 a 12 chromosomem i to mogła byc przyczyną poronień, dlatego teraz było in vitro i badanie zarodkowco masz na myśli pisząc “w poprzednich ciążach wyszedł mój gen”? Przepraszam, nie kojarzę Twojej historii.
Ciężko. Ja rano miałam krew, po godzinie lekarz z wynikami plus usg. Po decyzji, że można robić mąż wykonał swoje zadanie. Na obróbkę nasienia czeka się 2 h. Jak są gotowi to jest zabieg - to już ok 15 min ze wszystkim w gabinecie. Plus między czasie podpisać zgody w 4 kopiachDziewczyny, które miały inseminacje.
Ile czasu to trwało? Tak całościowo.
Zakładam, że będzie chwila jakiejś papierkowej roboty, oddanie nasienia, inseminacja.
Czy mogę założyć tak 2 godziny na to wszystko?
Nie, raczej nie, samo przygotowanie nasiena po oddaniu pewnie tyle bedzie trwało. U nas od wejścia do kliniki do wyjścia po IUI to tak 3-4h.Dziewczyny, które miały inseminacje.
Zakładam, że będzie chwila jakiejś papierkowej roboty, oddanie nasienia, inseminacja.
U nas około 1,5h wszystko trwało, może nawet krócej. Dokumenty przynieśliśmy już uzupełnione w domu.Dziewczyny, które miały inseminacje.
uff ekstra, że się zdecydowaliście! Trzymam mocno kciuki żeby szybko poszłoHej! Wybaczcie, że tak wpadam bez uprzedzenia, ale przychodzę z wieściami - i ja czekam na wizytę kwalifikacyjną do IVF
więc pomyślałam, że skoro wracam do gry to może wrócę na forum trochę. Nie wiem jak mi to wyjdzie