nie dam rady chyba wstrzymać siusiu , tym bardziej dziś bo jakoś się odwadniam ale rano już na coś liczęJa mialam taką ledwo ledwo rano przy balkonie, a juz wieczorem całkiem wyrazną, nic nie sugeruje ten tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie dam rady chyba wstrzymać siusiu , tym bardziej dziś bo jakoś się odwadniam ale rano już na coś liczęJa mialam taką ledwo ledwo rano przy balkonie, a juz wieczorem całkiem wyrazną, nic nie sugeruje ten tego
@olka11135 nie boisz się stymulacji po CP ? Niby może zwiększać ryzyko kolejnej CP ...
No tak... zawsze cośBoję ale bardziej się boję że znowu będę musiała czekać na owulacje do listopada
Mam dziś 25 dzień cyklu, wg aplikacji miałam mieć tydzień temu. A dopiero dziś objawy typowo na owulację.Jak dla mnie tak
Owulacja może się przesunąć w czasie z różnych względów , więc jak najbardziej jest to możliwe na Twoich testach widzę że kreska jest tak samo intensywna na pierwszym pasku co linia kontrolna a na drugim pasku nawet mocniejsza, więc myślę że jesteś tuż przed owulacjąMam dziś 25 dzień cyklu, wg aplikacji miałam mieć tydzień temu. A dopiero dziś objawy typowo na owulację.
Czy to jest możliwe?
Ale wcześniej też robiłaś testy owu w tym cyklu? Od którego dnia cyklu robisz testy?Dziewczyny, czy te testy owulacyjne są pozytywne?