reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Nie robiłam, kupiłam dziś, bo czułam, że mam a to 25 dzień cyklu i byłam zdziwiona.
To równie dobrze, owulacje i pik mogłaś mieć dużo szybciej. Może twój organizm długo wypłukuje hormon lh. Są kobiety, które mają pozytywne testy owulacje od owulacji aż do okresu. Taki test w 25 dc nic ci nie powie. Musiałabyś zacząć je robić dużo szybciej, od ok 10 dc, aż do pierwszego pozytywnego. Później już nie

Dziewczynki! Wierzę, że w końcu będzie dobrze! Tylko tak z ciekawości - myślicie, że to biochemiczna, czy błąd ?

Powiem Wam dziewczyny, ze myslalam 2 godziny temu, ze sie przekręce. Wstalam dzis 5 rano, wiec po 18 mnie wzięło na drzemkę, ogolnie bolalo mnie podbrzusze trochę, wstalam, zrobiłam sobie lekką kawkę i się zaczęło... troche drapie mnie w gardle (synek chory), dostałam takiego bólu brzucha, ze już myslalam, ze @ wcześniej dostanę, ale wraz z kręceniem jajnika i bolem linii po cc bolał mnie też zołądek aż mdłości miałam... trwało to 15 minut, juź się wystraszyłam ze po laparo moze coś nie tak... ale zelżało, przespalam się znowu i przeszło... myślę ze jakis wirus panuje, bo dzieciaki narzekaly na bol żołądka, ale myslalam ze mnie skręci w środku 😱😫😖🤢
Co za dzień 😳

To równie dobrze, owulacje i pik mogłaś mieć dużo szybciej. Może twój organizm długo wypłukuje hormon lh. Są kobiety, które mają pozytywne testy owulacje od owulacji aż do okresu. Taki test w 25 dc nic ci nie powie. Musiałabyś zacząć je robić dużo szybciej, od ok 10 dc, aż do pierwszego pozytywnego. Później już nie
W poprzednich cyklach robiłam właściwie cały cykl, w tym i przedostanim odpuściłam. Zrobiłam dziś z ciekawości, bo mam objawy owulacji. Tydzień temu byłam u ginekologa, ale nie był rozmowny 😒 a byłam w dniu teoretycznej owulacji z apki.

reklama
Dziewczyny wrzucam moje obiecane bialaski :)
IMG_20220615_054242.jpg

Załączniki

• IMG_20220615_054235.jpg
    IMG_20220615_054235.jpg
    546,4 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_20220615_054205.jpg
    IMG_20220615_054205.jpg
    551,8 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_20220615_054110.jpg
    IMG_20220615_054110.jpg
    511,7 KB · Wyświetleń: 71
Do góry