Podziwiam ja to trzaskam testy kilka dni po ovu , mimo że doskonale wiem że nie wyjdaJa dziś 7 dpo myślę że czwartek/ piątek zrobię test, pierwszy raz jestem tak cierpliwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam ja to trzaskam testy kilka dni po ovu , mimo że doskonale wiem że nie wyjdaJa dziś 7 dpo myślę że czwartek/ piątek zrobię test, pierwszy raz jestem tak cierpliwa
Nie robiłam, kupiłam dziś, bo czułam, że mam a to 25 dzień cyklu i byłam zdziwiona.Ale wcześniej też robiłaś testy owu w tym cyklu? Od którego dnia cyklu robisz testy?
To równie dobrze, owulacje i pik mogłaś mieć dużo szybciej. Może twój organizm długo wypłukuje hormon lh. Są kobiety, które mają pozytywne testy owulacje od owulacji aż do okresu. Taki test w 25 dc nic ci nie powie. Musiałabyś zacząć je robić dużo szybciej, od ok 10 dc, aż do pierwszego pozytywnego. Później już nieNie robiłam, kupiłam dziś, bo czułam, że mam a to 25 dzień cyklu i byłam zdziwiona.
W labo Pani, która pobierała mi krew na pytanie, czy zdarzają się błedy... miałam 5,48 pierwszą betę, powiedziała, że skrajnie rzadko.Dziewczynki! Wierzę, że w końcu będzie dobrze! Tylko tak z ciekawości - myślicie, że to biochemiczna, czy błąd ?
W poprzednich cyklach robiłam właściwie cały cykl, w tym i przedostanim odpuściłam. Zrobiłam dziś z ciekawości, bo mam objawy owulacji. Tydzień temu byłam u ginekologa, ale nie był rozmowny a byłam w dniu teoretycznej owulacji z apki.To równie dobrze, owulacje i pik mogłaś mieć dużo szybciej. Może twój organizm długo wypłukuje hormon lh. Są kobiety, które mają pozytywne testy owulacje od owulacji aż do okresu. Taki test w 25 dc nic ci nie powie. Musiałabyś zacząć je robić dużo szybciej, od ok 10 dc, aż do pierwszego pozytywnego. Później już nie