królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Szczerze mówiąc - nic nie widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie poddaje się dziś dopiero 10dpo jeszcze jest nadziejaSzczerze mówiąc - nic nie widzę
oby nie ! Trzymam kciukiDziewczyny !!!!!!!!!!!
Jestem po wycięciu cp laparaskopowo z jajowodem włącznie 19.05, krwawilam bardzo 24.05 przez 7, dni kolejne jakies delikatne plamienie... 28, 29.05 stosunek, 9,10,11.06 stosunek...
10.06 dużo sluzu plodnego kawa z mlekiem, 11.06 rozowy śluz, i jakis brazowy glutek.....
Zamowilam testy zeby zrobić 20.06, ale zle sie wczoraj czułam, pewnie wirus, ale to krecenie w jajniku podbrzuszu, pomyslalam a nasikam dla sportu, zrobilam jeden test i wyszedł odrazu taki. Dziewczyny, to ta beta jeszcze z poprzedniej ciąży? Mialam prawie 6 tys w dniu przyjęcia, piersi przestaly boleć w dniu krwawienia, ale ona we krwi i moczu sie pewnie utrzymala? Ile moze czasu spadać?
To fizycznie nie mozliwe, owszem 21 uwierzylabym, a tak to nie, a myslalam zeby po tym jak krwawienie ustalo zrobic test, ale sama sie zganiłam, ze po, co pewnie biały będzie. Moze dlatego lekarze zalecaja 2 cykle odczekac zeby beta spadla.oby nie ! Trzymam kciuki
Nie wiem jak u ciebie z betą, ale ja w dniu poronienia miałam ponad 30 000 a po pierwszej miesiączce już 0 więc całkiem szybko się wypłukało. Trzymam kciuki za ciebie! Najlepiej zrobić 2 bety i sprawdzić czy rośnieDziewczyny !!!!!!!!!!!
Jestem po wycięciu cp laparaskopowo z jajowodem włącznie 19.05, krwawilam bardzo 24.05 przez 7, dni kolejne jakies delikatne plamienie... 28, 29.05 stosunek, 9,10,11.06 stosunek...
10.06 dużo sluzu plodnego kawa z mlekiem, 11.06 rozowy śluz, i jakis brazowy glutek.....
Zamowilam testy zeby zrobić 20.06, ale zle sie wczoraj czułam, pewnie wirus, ale to krecenie w jajniku podbrzuszu, pomyslalam a nasikam dla sportu, zrobilam jeden test i wyszedł odrazu taki. Dziewczyny, to ta beta jeszcze z poprzedniej ciąży? Mialam prawie 6 tys w dniu przyjęcia, piersi przestaly boleć w dniu krwawienia, ale ona we krwi i moczu sie pewnie utrzymala? Ile moze czasu spadać?
Czy istnieje możliwość, zeby mi cos zostawili, czytam i zaczynam sie bać, wycieli jajnik i jajowód, na pewno jestem juz czysta? Z tą betą ok, nie minęły 4 tyg dopiero za 5 dni - mpze jeszcze cos krąży w moczu. Glupia ja ze sobie tego testu po krwawieniu nie zrobilam.Nie wiem jak u ciebie z betą, ale ja w dniu poronienia miałam ponad 30 000 a po pierwszej miesiączce już 0 więc całkiem szybko się wypłukało. Trzymam kciuki za ciebie! Najlepiej zrobić 2 bety i sprawdzić czy rośnie
Dziewczyny !!!!!!!!!!!
Czy istnieje możliwość, zeby mi cos zostawili, czytam i zaczynam sie bać, wycieli jajnik i jajowód, na pewno jestem juz czysta? Z tą betą ok, nie minęły 4 tyg dopiero za 5 dni - mpze jeszcze cos krąży w moczu. Glupia ja ze sobie tego testu po krwawieniu nie zrobilam.