reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Dziewczyny !!!!!!!!!!!
Jestem po wycięciu cp laparaskopowo z jajowodem włącznie 19.05, krwawilam bardzo 24.05 przez 7, dni kolejne jakies delikatne plamienie... 28, 29.05 stosunek, 9,10,11.06 stosunek...
10.06 dużo sluzu plodnego kawa z mlekiem, 11.06 rozowy śluz, i jakis brazowy glutek.....
Zamowilam testy zeby zrobić 20.06, ale zle sie wczoraj czułam, pewnie wirus, ale to krecenie w jajniku podbrzuszu, pomyslalam a nasikam dla sportu, zrobilam jeden test i wyszedł odrazu taki. Dziewczyny, to ta beta jeszcze z poprzedniej ciąży? Mialam prawie 6 tys w dniu przyjęcia, piersi przestaly boleć w dniu krwawienia, ale ona we krwi i moczu sie pewnie utrzymala? Ile moze czasu spadać?

Załączniki

• 20220615_074726.jpg
    20220615_074726.jpg
    719,9 KB · Wyświetleń: 115
  • 20220615_074721.jpg
    20220615_074721.jpg
    788,3 KB · Wyświetleń: 110
Dziewczyny !!!!!!!!!!!
Jestem po wycięciu cp laparaskopowo z jajowodem włącznie 19.05, krwawilam bardzo 24.05 przez 7, dni kolejne jakies delikatne plamienie... 28, 29.05 stosunek, 9,10,11.06 stosunek...
10.06 dużo sluzu plodnego kawa z mlekiem, 11.06 rozowy śluz, i jakis brazowy glutek.....
Zamowilam testy zeby zrobić 20.06, ale zle sie wczoraj czułam, pewnie wirus, ale to krecenie w jajniku podbrzuszu, pomyslalam a nasikam dla sportu, zrobilam jeden test i wyszedł odrazu taki. Dziewczyny, to ta beta jeszcze z poprzedniej ciąży? Mialam prawie 6 tys w dniu przyjęcia, piersi przestaly boleć w dniu krwawienia, ale ona we krwi i moczu sie pewnie utrzymala? Ile moze czasu spadać?
oby nie ! Trzymam kciuki 🤞🤞

Chciałam dołączyć, ale chyba zły wątek wybrałam. Skasowałam swój post i szukam innego tematu ze staraczkami.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny !!!!!!!!!!!
Nie wiem jak u ciebie z betą, ale ja w dniu poronienia miałam ponad 30 000 a po pierwszej miesiączce już 0 więc całkiem szybko się wypłukało. Trzymam kciuki za ciebie! Najlepiej zrobić 2 bety i sprawdzić czy rośnie 😊

Nie wiem jak u ciebie z betą, ale ja w dniu poronienia miałam ponad 30 000 a po pierwszej miesiączce już 0 więc całkiem szybko się wypłukało. Trzymam kciuki za ciebie! Najlepiej zrobić 2 bety i sprawdzić czy rośnie 😊
Czy istnieje możliwość, zeby mi cos zostawili, czytam i zaczynam sie bać, wycieli jajnik i jajowód, na pewno jestem juz czysta? Z tą betą ok, nie minęły 4 tyg dopiero za 5 dni - mpze jeszcze cos krąży w moczu. Glupia ja ze sobie tego testu po krwawieniu nie zrobilam.

Dziewczyny !!!!!!!!!!!

Test jest ewidentnie pozytywny. Ale on łapie małe wartości chyba nawet koło 5. A jak nie badalas bety po poronieniu to ciężko powiedzieć. Ostatnio @MamaR pisała, że ok trzy miesiące po poronieniu miała pozytywna betę

reklama
Czy istnieje możliwość, zeby mi cos zostawili, czytam i zaczynam sie bać, wycieli jajnik i jajowód, na pewno jestem juz czysta? Z tą betą ok, nie minęły 4 tyg dopiero za 5 dni - mpze jeszcze cos krąży w moczu. Glupia ja ze sobie tego testu po krwawieniu nie zrobilam.

Ale to nie ma nic do rzeczy 🙈 przecież. To nie jest tak że usuwają ciążę i hyc beta 0 po minucie 😉

Do góry