ok sory ,wrzucę jutrzejszyNo jest jeszcze trochę dziewczyn na koniec
Ja w lipcu też pod koniec będę testować raczej
I w ogóle uważam, że powinien być zakaz pisania: "widzę cień, cienia, ale zdjęcia nie wrzucę"
Tu same swoje, widzące kreski i wygrzebujące testy ze śmietnika
reklama
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
Mam tak samoeh… te nasze pomysły.
Ja jutro znowu testuje
Chciałabym czasami by ktoś mnie nagrał jak patrzę na test pod każdym możliwym kątem. potem wychodzę z łazienki i tak do niej chodzę co 15 min i patrzę czy w jakiś magiczny sposób druga kreska się nie pojawiła… potem wyrzucam test i to samo
Głupota ludzka nie zna granic.
olka11135
Akurat takich filmów na tik toku to jest cała masa.
Czasami ludzie robią dla zabawy, czasem bo się długo starają itd.
Oczywiście są też takie filmy po prostu smutne gdzie jest dużo łez przy tym (np. wczoraj taki widziałam)
Ale te gdzie po X nieudanych razach jest ten jeden udany, to w sumie fajna pamiątka.
Ja to się nie nadaję, bo mam wrażenie że u mnie nie ma takich emocji w związku z tym, że mam już 2 dzieci
Oczywiście są też takie filmy po prostu smutne gdzie jest dużo łez przy tym (np. wczoraj taki widziałam)
Ale te gdzie po X nieudanych razach jest ten jeden udany, to w sumie fajna pamiątka.
Ja to się nie nadaję, bo mam wrażenie że u mnie nie ma takich emocji w związku z tym, że mam już 2 dzieci
Matylda.<3
u mnie pomimo, że mam już dwójkę dzieci emocje są takie same jakbym starała się o pierwsze. :-(Akurat takich filmów na tik toku to jest cała masa.
Nie wiem czy to przez poronienie czy przez to ze tal pragnę tego trzeciego dziecka…
tez ostatnio o tym myslalam,ale wiem juz teraz,ze bede robic miny jak pajac i cxula presje 'kamery' ;du mnie pomimo, że mam już dwójkę dzieci emocje są takie same jakbym starała się o pierwsze. :-(
Nie wiem czy to przez poronienie czy przez to ze tal pragnę tego trzeciego dziecka…
olka11135
u mnie pomimo, że mam już dwójkę dzieci emocje są takie same jakbym starała się o pierwsze. :-(
Ja mega chcę trzeciego dziecka i czwartego. A najlepiej to bliźnięta chłopca i dziewczynkę ale ... mnie chyba właśnie ta pozamaciczna nauczyła cierpliwości (choć w sumie pełnych 6 miesięcy nie wytrzymamy) i jakoś tak chyba te badania wszystkie mnie uspokoiły, że wszystko z nami dobrze więc prędzej czy później się uda
A w sumie jak się nie uda, to i tak mamy fajne życie, dwójkę cudownych dzieci i nasze życie będzie dobre
No ale na ten cykl lipcowy liczę jak nienormalna, będziemy się bzykać jak królik no stop
Matylda.<3
tez mam taki plan bo z obliczeń wychodzi ze jak w lipcu się uda to termin będzie na Dzien MatkiJa mega chcę trzeciego dziecka i czwartego. A najlepiej to bliźnięta chłopca i dziewczynkę ale ... mnie chyba właśnie ta pozamaciczna nauczyła cierpliwości (choć w sumie pełnych 6 miesięcy nie wytrzymamy) i jakoś tak chyba te badania wszystkie mnie uspokoiły, że wszystko z nami dobrze więc prędzej czy później się uda
A w sumie jak się nie uda, to i tak mamy fajne życie, dwójkę cudownych dzieci i nasze życie będzie dobre
No ale na ten cykl lipcowy liczę jak nienormalna, będziemy się bzykać jak królik no stop
Eh ta Głupia nadzieja.
olka11135
tez mam taki plan bo z obliczeń wychodzi ze jak w lipcu się uda to termin będzie na Dzien Matki
Eh ta Głupia nadzieja.
Mi się pewnie coś z obliczeniami spierdzieli ale wstępnie planuję owulację ha ha na 7-10 lipca więc termin koniec marca. Ale ja rodzę po terminie więc pewnie znając moje szczęście co do dat to Młode urodzi się 1 kwietnia
Matylda.<3
będzie taki cudowny prima-aprilisMi się pewnie coś z obliczeniami spierdzieli ale wstępnie planuję owulację ha ha na 7-10 lipca więc termin koniec marca. Ale ja rodzę po terminie więc pewnie znając moje szczęście co do dat to Młode urodzi się 1 kwietnia
Eh..
Żarty żartami, a serce boli.
reklama
olka11135
będzie taki cudowny prima-aprilis
Eh..
Żarty żartami, a serce boli.
Niby mój ból i moje emocje też są ważne, ale ja chyba też nie umiem tak przeżywać wiedząc ile moich "koleżanek" ze Straczek czeka na pierwsze dziecko. Nie mówiąc już o bohaterkach z wątku in vitro