reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

eh… te nasze pomysły.
Ja jutro znowu testuje 🤣
Chciałabym czasami by ktoś mnie nagrał jak patrzę na test pod każdym możliwym kątem. 🤪 potem wychodzę z łazienki i tak do niej chodzę co 15 min i patrzę czy w jakiś magiczny sposób druga kreska się nie pojawiła… potem wyrzucam test i to samo 😂🙈
Głupota ludzka nie zna granic.

A ja robiłam to, co ty i to przy oknie balkonowym, myśląc od czasu do czasu, co widzą sąsiedzi, i musialam chowac test za kazdym razem, gdy do pokoju wchodzila któraś z corek a po wyjęciu na teście kłaczki z dresow zamiast 2 kreseczki 🤣🤪
Hahaha nie wierzę że to czytam bo ja robię tak samo🤣
Chodzę co 15 min do łazienki i patrze czy coś się nie pojawiło. I chodzę z tym testem po całym domu, na balkon też i też ostatnio się zastanawiałam czy sąsiedzi mnie nie widza🤣 a ile zdjęć testów mam w galerii telefonu. Pod każdym kątem. Z nadzieją, że lampa błyskowa uchwyci coś czego ja nie widzę 😄

reklama
Skorzystałam z toalety i mam ogrom śluzu żółto-różowego... czyli to owulacja? Dobrze myślę, że to znak , ze pękł pęcherzyk dzisiaj właśnie? 2 dni temu był ostatni stosunek... więc warto test zrobić za max 7 dni? Czy czekać do 24.06? Będzie lekarz widział cokolwiek na kontrolnym usg 20.06 po laparo?
Edit... dzisiaj 14.06 już koniec śluzu...

Ostatnia edycja:
No to i ja się witam już przy końcówce okresu, czerwiec nie dla mnie, ale może lipiec w końcu zaskoczy kurcze w sierpniu będzie rok jak zaczęliśmy się starać, kiedy to minęło 😱 laski trzymam za Was kciuki niech w końcu któraś odczaruje ten miesiąc 🤞

Ps. Ola, już nie wierzę dr Ariah 😂😂😂

reklama
Wczoraj niestety się nie udało alle dzisiaj działamy 💪💪💪💪 pik wyszedł więc będzie moc 😁 i najlepsze że dzisiaj mam wizytę u ginekologa ☺️ idealnie się wstrzeliłam 💪😄

Załączniki

• 16551932950414595840976448772308.jpg
    16551932950414595840976448772308.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 48
Do góry