reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Trzymam kciuki 👊
A z takich pobocznych, totalnie nieistotnych komentarzy to chciałabym dodać, że podczas testowania klaun to takze moja ulubiona emotka. 🤡
Wtedy staje się bardziej stylem życia niż tylko grafiką.
pajacowanie od dnia owu to jest mój styl życia 😹
Nie wiem jak mi się udało w tym cyklu tak długo wytrzymać, może dlatego że schowalam pudełko z testami wysoko na szafie i nie chciało mi się skakać po stołku żeby się do nich dostać 😂
Wyciąganie testu ze śmietnika już też mam opatentowane, dlatego dziś żeby nie być totalnym 🤡 to co chwilę wyciągam go ale z szuflady xD i przez komentarze dziewczyn zaczęłam znowu widzieć cień kreski xD uwielbiam Was po prostu, nawet jeśli jutro dostanę @ to z Wami nie będzie ona taka straszna 😅

trudno mi odpowiedzieć Ci na pytanie, bo to w ogóle pierwszy test co do którego miałam przez moment wątpliwości.
Im dłużej się wpatrywałam, tym bardziej widziałam cień cienia kreski.
Do tego stopnia się wkręciłam że ją w końcu zobaczyłam 🤦‍♀️ moja głowa już fiksuje, to pewne.
Ostatecznie jestem w stanie jutro powtórzyć test z samego rana o ile obecny ból brzucha się nie rozkręci, także stay tuned 🤡
A pokaż ten test teraz, pinki nie mają fabrycznych - ponoć.

Cześć dziewczyny. Czy to jest forum otwarte dla wszystkich co chcą/ będą testować czy tylko dla tych z tematu staraczek?

Załączniki

• IMG_9034.JPG
    IMG_9034.JPG
    62,6 KB · Wyświetleń: 118
kurde ja też się nakręciłam ale to chyba przez to okienko obraz jest zakłamany, ono rzuca fałszywy cień a my oczami wyobraźni widzimy kreskę 🙄

Tak, czasem to okienko rzuca cień więc możesz go sobie rozebrać :p

Cześć dziewczyny. Czy to jest forum otwarte dla wszystkich co chcą/ będą testować czy tylko dla tych z tematu staraczek?

Dla każdego :)

reklama
Kupiłam sobie dzisiaj dwa pinki- dwa bo jeden na rano a drugi na teraz bo mnie az skreca od soboty 🙈 No i mam jedna kreske ale z lewego okienka....no tego jeszcze nie mialam 😂 potem se siklam jeszcze raz tak mnie wkurzył 😂 i wyszlo to cos rozowe z przodu
... Ale najpierw byl caly bialy i tylko lekki cień kreski ....umrę do jutra 🙈🙈🙈

Załączniki

• 8a7527e4-af06-47e0-abb9-508e483e22f9.jpg
    8a7527e4-af06-47e0-abb9-508e483e22f9.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 130
Do góry