reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

eh… te nasze pomysły.
Ja jutro znowu testuje 🤣
Chciałabym czasami by ktoś mnie nagrał jak patrzę na test pod każdym możliwym kątem. 🤪 potem wychodzę z łazienki i tak do niej chodzę co 15 min i patrzę czy w jakiś magiczny sposób druga kreska się nie pojawiła… potem wyrzucam test i to samo 😂🙈
Głupota ludzka nie zna granic.

A ja robiłam to, co ty i to przy oknie balkonowym, myśląc od czasu do czasu, co widzą sąsiedzi, i musialam chowac test za kazdym razem, gdy do pokoju wchodzila któraś z corek a po wyjęciu na teście kłaczki z dresow zamiast 2 kreseczki 🤣🤪
Hahaha nie wierzę że to czytam bo ja robię tak samo🤣
Chodzę co 15 min do łazienki i patrze czy coś się nie pojawiło. I chodzę z tym testem po całym domu, na balkon też i też ostatnio się zastanawiałam czy sąsiedzi mnie nie widza🤣 a ile zdjęć testów mam w galerii telefonu. Pod każdym kątem. Z nadzieją, że lampa błyskowa uchwyci coś czego ja nie widzę 😄

reklama
Skorzystałam z toalety i mam ogrom śluzu żółto-różowego... czyli to owulacja? Dobrze myślę, że to znak , ze pękł pęcherzyk dzisiaj właśnie? 2 dni temu był ostatni stosunek... więc warto test zrobić za max 7 dni? Czy czekać do 24.06? Będzie lekarz widział cokolwiek na kontrolnym usg 20.06 po laparo?
Edit... dzisiaj 14.06 już koniec śluzu...

Ostatnia edycja:
No to i ja się witam już przy końcówce okresu, czerwiec nie dla mnie, ale może lipiec w końcu zaskoczy kurcze w sierpniu będzie rok jak zaczęliśmy się starać, kiedy to minęło 😱 laski trzymam za Was kciuki niech w końcu któraś odczaruje ten miesiąc 🤞

Ps. Ola, już nie wierzę dr Ariah 😂😂😂

reklama
Wczoraj niestety się nie udało alle dzisiaj działamy 💪💪💪💪 pik wyszedł więc będzie moc 😁 i najlepsze że dzisiaj mam wizytę u ginekologa ☺️ idealnie się wstrzeliłam 💪😄

Załączniki

• 16551932950414595840976448772308.jpg
    16551932950414595840976448772308.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 50
Do góry