Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się wydaje ze pozytywZobacz załącznik 1408729
Dziś z rana owulacyjny taki - będę jeszcze powtarzać wieczorem po pracy. Jak myślicie pozytywny negatywny bo dla mnie na żywo kreski są identyczne .
Jeśli domowe labolatorium, to ja taki jeszcze uważam za negatywny, tam się bardzo dobrze kreski wybarwiaja, ale wiadomo każdy tez ma inny poziom tego, ja bym sprawdzała jeszcze po południuZobacz załącznik 1408729
Dziś z rana owulacyjny taki - będę jeszcze powtarzać wieczorem po pracy. Jak myślicie pozytywny negatywny bo dla mnie na żywo kreski są identyczne .
no i to jest właśnie wielka niewiadoma, bo testy owulacyjne w tym cyklu w ogóle mi nie wychodziły, więc myślałam że cykl bez owulacji, do tego byłam na 4 dni na wypadzie w Hiszpanii bez starego i właśnie wtedy wychodziła mi owu wg. Kalendarzyka, więc tam już olałam testowanie bo i tak nic by to nie zmieniło. Ale planowano okres miałabym dostać wczoraj/dzisiaj a faza lutealna u mnie ok.12 dni więc można przyjąć że 11dpo dopiero pozytywGratki a który dzisiaj dpo?
Dopytuje tak żeby się pocieszyć u mnie 9 dpo i biało okres ma być w sobotę/niedzielę, ale już zaczął mi się taki najbardziej dla mnie typowy objaw bliskiego okresu.. więc nie jestem zbyt pozytywnie nastawiona a szkoda, bo owu wyglądała książkowo jak nigdy pod względem śluzu (którego ostatnio prawie nie miałam)..no i to jest właśnie wielka niewiadoma, bo testy owulacyjne w tym cyklu w ogóle mi nie wychodziły, więc myślałam że cykl bez owulacji, do tego byłam na 4 dni na wypadzie w Hiszpanii bez starego i właśnie wtedy wychodziła mi owu wg. Kalendarzyka, więc tam już olałam testowanie bo i tak nic by to nie zmieniło. Ale planowano okres miałabym dostać wczoraj/dzisiaj a faza lutealna u mnie ok.12 dni więc można przyjąć że 11dpo dopiero pozytyw
Brzmi obiecująco który dzień po owu?A ja nie wiem co myśleć o moim plamieniu. Wczoraj były ślady krwi w śluzie na papierze, podpaska czysta, a dzisiaj tylko brązowy śluz bez świeżej krwi i jak na razie mniej niż wczorajbrzuch przestał boleć jak na okres tylko kłuje mnie jajnik
No właśnie 12 na tym etapie już więcej strachu i niepewności bym miała niż radości..Brzmi obiecująco który dzień po owu?