reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

No tu mnie też dziwna akcja, wczoraj po południu zrobiłam jeszcze jeden test tym razem pinka płytkowego (byłam wczoraj w aptece bo jeszcze jutro chce testować) i wyszedł taki duch dosłownie ledwo ledwo, ale jednak do złapania gołym okiem. Dzisiaj w związku z tym zrobiłam następny test też płytowy pink i wyszedł negatywny, ale coś mnie podkusiło i zrobiłam zaraz jeszcze jeden test tym razem z jakieś firmy baby coś tam i tam jest druga kreska, dalej cień ale już do złapania na zdjęciu.

I teraz laski pytanie, co myśleć ? Oczywiście jutro z rana powtórzę i będę miała wszystko jasne i jak tylko się pokaże kreska to pójdę na bete, ale moje pytanie brzmi raczej czy można wypalać aż takiego biochema?

Miałam jednego i ta bio ciąża skończyła się wtedy dopiero dwa dni po spowiedzwanym terminie okresu.

Dzisiaj jestem 11 dpo.

Raczej obstawiam że ten pink z wczoraj po południu był z fabryczną i ten z dzisiaj rana baby coś też z fabryczną.

Mimo tego nurtuje mnie to🤔

One wszystkie są tej samej czułości?

reklama
Daj znać, chociaż szkoda że bez proga :)

W ogóle chyba tutaj ktoś pytał ostatnio o ceny, to ja Warszawie płacę ok. 40zł za betę i 40zł za progesteron
Ale chyba gdzieś kiedyś widziałam najtaniej za 30zł za betę
Ja zapłaciłam 35zl.
A to może nie być owulacji jak mam jej wyraźne objawy (bezbarwny kisielowaty śluz i ból jajnika) ?? 😧

reklama
Ja zapłaciłam 35zl.
A to może nie być owulacji jak mam jej wyraźne objawy (bezbarwny kisielowaty śluz i ból jajnika) ?? 😧
U mnie się ostatnio okazało, ze mam owulacje w momencie w którym ja myślałam, ze zaczynaja się dni płodne 🤷‍♀️ Śluz jak woda i delikatnie ciągniecie podbrzusza oznaczały owulacje, a jak miałam kłóćcie lewego jajnika i śluz przezroczysty i ciągnący się owulacji wtedy nie było - 😳😳😳 w życiu bym nie pomyslala a jednak 🤷‍♀️Tylko monitoring daje 100% pewności

Do góry