reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Ja miałam zalecenie ze szpitala kontroli bety wic nie bawiłam się w testy sikane - bo wystarczy bardziej rozcieńczony mocz i nic to nie powie. A trzeba było sprawdzić czy beta nie skacze znowu
Dlatego ja zrobiłam w odstępie 2 dni z porannego, co mam za betę płacić, a pewnie jeszcze zrobilabym proga, bo on tez wskazuje co nie co (placilam 75zł) to za 4 zł test mi tez odpowie... oczywiście na wszelki wypadek, jutro sprawdzę ponownie, raczej jutro powinno byc juz czysto biało...

Dlatego ja zrobiłam w odstępie 2 dni z porannego, co mam za betę płacić, a pewnie jeszcze zrobilabym proga, bo on tez wskazuje co nie co (placilam 75zł) to za 4 zł test mi tez odpowie... oczywiście na wszelki wypadek, jutro sprawdzę ponownie, raczej jutro powinno byc juz czysto biało...

Dla mnie pieniądze się totalnie nie liczą jeżeli chodzi o moje zdrowie więc w ogóle tak na to nie patrzę.
Inna sprawa, ze u mnie beta rosła bardzo powoli 21.12 miałam 290, a 17.01 coś koło 500. Więc jak był któregoś razu wzrost w 4 dni o 10, to nie ma szans by była różnica w kresce 🤷‍♀️
No i ja mam umysł matematyczny więc dla mnie musi być czarno na białym co i jak ;)

Dla mnie pieniądze się totalnie nie liczą jeżeli chodzi o moje zdrowie więc w ogóle tak na to nie patrzę.
Inna sprawa, ze u mnie beta rosła bardzo powoli 21.12 miałam 290, a 17.01 coś koło 500. Więc jak był któregoś razu wzrost w 4 dni o 10, to nie ma szans by była różnica w kresce 🤷‍♀️
No i ja mam umysł matematyczny więc dla mnie musi być czarno na białym co i jak ;)

Rozumiem. Po prostu u nas cp rozwiazana na 2 rozne sposoby, stąd wytyczne. Dziewczyna obok z łóżka ode mnie, zachowany jajowód cp wyłuskana i tez 2 razy betę kontrolnie musi zrobić.

reklama
Do góry