reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Cześć dziewczyny!!!
Moj tescik zostal powtórzony dzisiaj dla upewnienia się, ze beta ma tendencję spadkową. I potwierdzilo sie bez badania bety z krwi, ze to koncowka z cp. Mam jeszcze 2 testy, najwcześniej sens jest zrobić go 10 dni po czyli 21 i w ewentualnie 2 dni pozniej, po tym tescie widać, ze za kilka dni tej bety juz nie bedzie we krwi, skoro 2 dni wystarczyly na taki efekt. Nie jestem rozczarowana, za szybko i za wcześnie wskoczyly 2 kreski bym mogla zakładać, ze juz zaszlam w kolejną. Co do tego cyklu, nie przekreślam, poczekam 10 dni z testem i dopiero jak sie doszukam cienia cieniu cieniowanego, będę miala zagadkę .
Trzymam mocno kciuki! ☺️

reklama
Ogólnie ta kreska z dzis mega jasna jest bardzo podobna do tej pierwszej kreseczki , ktora wyszła mi przy cp, gdzie beta po badaniu wyniosła 5,48... pewnie za 2 dni bedzie na tescie biało... sprawdzalybyscie to za 2 dni przed sprawdzeniem testem tego cyklu? Czy czekalybyście do 21.06 z testem?
Ja bym dla świętego spokoju zrobiła betę żeby już się upewnić na 100% że już nie ma ,,nic,, i wtedy jak pojawi się kolejna kreseczka to nie mieć wątpliwości czy to na pewno nie ta poprzednia 😉

Ja miałam zalecenie ze szpitala kontroli bety wic nie bawiłam się w testy sikane - bo wystarczy bardziej rozcieńczony mocz i nic to nie powie. A trzeba było sprawdzić czy beta nie skacze znowu

Dziewczyny zrobiłam niedawno pinka i jest druga kreseczka, tak więc dla mnie czerwiec okazał się szczęśliwy 🥰🥰🥰

Załączniki

• 20220617_134730.jpg
    20220617_134730.jpg
    977,1 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Do góry