Agulekjuleczka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam jeszcze trzy dni temu takie bladziochy i myślałam że jeszcze z tydzień poczekam, wczoraj już mocna a dziś bardzo mocna, jajniki bolą i chyba dziś owulacja jestTrzymam kciuki za piękne piki
Trochę słabe zdjęcie, ale wydaje mi się, ze ten dzisiejszy raczej takDziewczyny czy to pik ?
Po lewej wczorajszy, po prawej dzisiejszy.
Ja bym powtórzyłaKurczę…myślicie, żeby powtórzyć jeszcze rano..lub pojutrze rano? Zobacz załącznik 1408316
Raczej takKurczę…myślicie, żeby powtórzyć jeszcze rano..lub pojutrze rano? Zobacz załącznik 1408316
Powtórz jutro razem z nami, bedziemy testować w trójkęKurczę…myślicie, żeby powtórzyć jeszcze rano..lub pojutrze rano? Zobacz załącznik 1408316
Powtórzę! Jednak teraz się biję z myślami, bo jestem dokładnie 32 dni po poronieniu, które miało miejsce w 9tc..nadal nie mam @, ale też nie zabezpieczałam się tak od 25.05 . Wiem, że beta hcg może się przez jakiś czas utrzymywać, ale to jest zależne od etapu ciąży w jakim się było.. Ahh..nie wiem, powtórzę po prostu test..Powtórz jutro razem z nami, bedziemy testować w trójkę
za progesteron place 65. Bete ost robiłam rok temu to ok 40 płaciłamDziewczyny ile u Was kosztuje beta i progesteron? Jestem ciekawa