reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Ja przez momencik myślałam że widzę ducha😪 ale to chyba była moja wyobraźnia. Chyba też tracę nadziejena ten cykl. Dziś 11dpo a test o czułości 25

Załączniki

• IMG_20220606_085831.jpg
    IMG_20220606_085831.jpg
    456,3 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Ja też dzisiaj zrobiłam. Chyba 8 dpo ale biało 🤷‍♀️ niby wczesnie ale wydaje mi się, że jakby co to powinien być jakiś cień cienia :(

Dziewczyny! Jakbym kogoś zapomniała wpisać, albo przeoczyłabym aktualizację to oznaczające mnie, bo nie jestem w stanie być teraz mocno dostępna 😉

Ja też się dziś przetestowałam o 6 rano i była biel. Nie będę sobie nic wmawiać.. Pozostaje mi raczej dalej czekać na pierwszą @ 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry