reklama
olka11135
Fanka BB :)
Ja to zrobiłam dzisiaj test i chyba wpadam w jakąś paranoję.. mam zwidy i ciskam sobie pod nosem, że mnie chyba powaliło. Niby biel wizira..ale dopatruję się ultra ledwo widocznej kreski, której do jasnej kremówki tam NIE MA …
Daj fotkę tu można śmiało wrzucać pseudo kreski
agutek_
Otóż pseudo kreska too…Daj fotkę tu można śmiało wrzucać pseudo kreski
Ta daaa!
Nic tu nie ma
olka11135
I chciałabym coś o tym nigdy tak nie miałam i wkręcaniu sobie
Na początku tego roku mimo, że byłam na tabletkach antykoncepcyjnych, ale jeszcze miałam świra po CP to cały czas obserwowałam swój organizm. I mimo braku owu, potwierdzonej monitoringiem to cały czas odczuwałam normalne bóle "owulacyjne". Ostatni cykl, który już był bez anty i trwał 47 dni w ogóle nie skupiałam się na owu tzn. owszem mierzyłam temperaturę ale tak bez szału, nie starliśmy się, w ogóle jest mało seksu bo ja się boję ciąży (nie mogę zajść ze względu na metotreksat) i wiecie, że nie miałam żadnych bóli? Totalnie nic, nie kojarzę nawet za bardzo śluzu płodnego itd. a po przeanalizowaniu temperatur raczej owu była. Nie był to cykl bezowulacyjny.
Ale za to żeby się skupić na czymś innym to zrobiłam sobie krzywą cukrzycową i insulinową, które wyszły mi źle (dodam, że od mniej więcej 3 lat jestem szczupła, aktywna itd). Na innym forum zostałam zapytana o to jak się czuję po węglowodanowym posiłku no to piszę, że dobrze, że nigdy się nie skupiałam na tym, ale wydaje mi się że jest okej. No i wczoraj miałam dzień w którym zjadłam mega dużo i niezdrowo, potem trening i tak mnie później zmogło jak nigdy xD także podświadomość działa w każdej dziedzinie
Na początku tego roku mimo, że byłam na tabletkach antykoncepcyjnych, ale jeszcze miałam świra po CP to cały czas obserwowałam swój organizm. I mimo braku owu, potwierdzonej monitoringiem to cały czas odczuwałam normalne bóle "owulacyjne". Ostatni cykl, który już był bez anty i trwał 47 dni w ogóle nie skupiałam się na owu tzn. owszem mierzyłam temperaturę ale tak bez szału, nie starliśmy się, w ogóle jest mało seksu bo ja się boję ciąży (nie mogę zajść ze względu na metotreksat) i wiecie, że nie miałam żadnych bóli? Totalnie nic, nie kojarzę nawet za bardzo śluzu płodnego itd. a po przeanalizowaniu temperatur raczej owu była. Nie był to cykl bezowulacyjny.
Ale za to żeby się skupić na czymś innym to zrobiłam sobie krzywą cukrzycową i insulinową, które wyszły mi źle (dodam, że od mniej więcej 3 lat jestem szczupła, aktywna itd). Na innym forum zostałam zapytana o to jak się czuję po węglowodanowym posiłku no to piszę, że dobrze, że nigdy się nie skupiałam na tym, ale wydaje mi się że jest okej. No i wczoraj miałam dzień w którym zjadłam mega dużo i niezdrowo, potem trening i tak mnie później zmogło jak nigdy xD także podświadomość działa w każdej dziedzinie
Kylyyy1408
A ja se mówię, nasikał na owulaka bo ani się nie staram a nic, ale tak bym sobie 2 kreski chociaż z cieniem zobaczyła a tu jakie moje zaskoczenie 27dc ( owulka potwierdzona przypadkiem przy kontrolnej wizycie ) a tu pik jakich mało ! Także ku przestrodze po raz 262837282, pik może się utrzymywać nawet do dnia okresu ! Ale na kreski se popatrzcie jak ja
Ps. Tez se wyobrażam ze to ciążowy czasem
Załączniki
Z
zaz208622
Gość
w życiu takiego piku nie miałam które to testy?A ja se mówię, nasikał na owulaka bo ani się nie staram a nic, ale tak bym sobie 2 kreski chociaż z cieniem zobaczyła a tu jakie moje zaskoczenie 27dc ( owulka potwierdzona przypadkiem przy kontrolnej wizycie ) a tu pik jakich mało ! Także ku przestrodze po raz 262837282, pik może się utrzymywać nawet do dnia okresu ! Ale na kreski se popatrzcie jak ja
krasulkaa
To chyba z domowego labolatorium tez takie mamw życiu takiego piku nie miałam które to testy?
olka11135
No ja tu nic niestety nie widzę, ale wiem po sobie że czasem te cienie cienia to ciężko na zdjęciu uchwycić
krasulkaa
To i tak ładne kreski ja kiedyś 2 czy 3 dni przed okresem zrobiłam owulaka a tam druga taka ze prawie jej nie było widać. To może u Ciebie ten owulak oznacza cionszzz?A ja se mówię, nasikał na owulaka bo ani się nie staram a nic, ale tak bym sobie 2 kreski chociaż z cieniem zobaczyła a tu jakie moje zaskoczenie 27dc ( owulka potwierdzona przypadkiem przy kontrolnej wizycie ) a tu pik jakich mało ! Także ku przestrodze po raz 262837282, pik może się utrzymywać nawet do dnia okresu ! Ale na kreski se popatrzcie jak ja
reklama
Majka7898
Aktywna w BB
Jak tam Twój cień cienia?U mnie 8dpo i na teście wyszedł jakiś cień cienia, zobaczymy jutro czy tez coś wyjdzie