agutek_
Fanka BB :)
Wieem poczekam jeszcze.. W oczach mi się troi od wypatrywania tej kreskiNo ja tu nic niestety nie widzę, ale wiem po sobie że czasem te cienie cienia to ciężko na zdjęciu uchwycić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wieem poczekam jeszcze.. W oczach mi się troi od wypatrywania tej kreskiNo ja tu nic niestety nie widzę, ale wiem po sobie że czasem te cienie cienia to ciężko na zdjęciu uchwycić
Domowe labolatorium, ja tez nie aż mi oczy wywaliło, jak ten paseczek leciał i ta kreska nie pojawiała się stopniowo jak zawsze tylko od razi taka wywalonaw życiu takiego piku nie miałam które to testy?
Chyba spożywczy cionsz nie nie w te cuda, ze owulka ciąże wskazuje to ja nie wierze mam nadzieje, ze od lipca jak wrócę do starań wyłapie podobny pikTo i tak ładne kreski ja kiedyś 2 czy 3 dni przed okresem zrobiłam owulaka a tam druga taka ze prawie jej nie było widać. To może u Ciebie ten owulak oznacza cionszzz?
Ja jutro chyba powtórzę test, choć mam już tylko z czułością 25... Piersi mocno bolą, ja czuje taki gorąc wewnątrz mnie zero plamień, czysty śluz. Brzuch czasem zaboli... Jutro już będzie 11 dpo a ja zwykle te fazę mam 12 dniową, ciągle mam nadzieję ktoś jutro testuje ze mną?
Mój już widział nie raz, zresztą jego u mnie już nic nie zdziwi...Ja chyba też zarzucę nogi w górę bo bardzo chcę zobaczyć minę mojego męża jak to zrobię
Wow ja próbuje w tym cyklu testów owulacyjnych ale na razie kreseczki bardzo bladeA ja se mówię, nasikał na owulaka bo ani się nie staram a nic, ale tak bym sobie 2 kreski chociaż z cieniem zobaczyła a tu jakie moje zaskoczenie 27dc ( owulka potwierdzona przypadkiem przy kontrolnej wizycie ) a tu pik jakich mało ! Także ku przestrodze po raz 262837282, pik może się utrzymywać nawet do dnia okresu ! Ale na kreski se popatrzcie jak ja
Ps. Tez se wyobrażam ze to ciążowy czasem
No ja jeszcze tak nie cudowałam więc wszystko przed nami. Zapewne powie coś głupiego ja zacznę się śmiać, zepnę mięśnie i nawet do góry nogami wszystko wyleciMój już widział nie raz, zresztą jego u mnie już nic nie zdziwi...
Wszystkie testy wyrzucam zaraz po odczytaniu wynikuJutro rano zrobię test, jeśli to było to to powinno już być coś bardziej widać. Mam taka nadziejeJak tam Twój cień cienia?
Trzymam kciuki za piękne pikiWow ja próbuje w tym cyklu testów owulacyjnych ale na razie kreseczki bardzo blade