ja cały czas uważam że jezeli już to ta pierwsza .Ta czerwona to raczej wizytowa no i jak larkaa piszę ... chociaż ja na wesele bym nie założyła takiej. A co do skarpetek to od razu pomyślałam o martussi ,że zauważy a tu już abejka uprzedziła
reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
a wg mnie nadaje się na wesele jak najbardziej, jest równie elegancka co sexowna jak na nasz gust :-)
No i czarny to dla mnie żałobny a nie weselny kolor :-) na dodatek czarna była ta pierwsza, a w niej Kacha miała bary jak Pudzian. Ta druga srebrna jest OK, ale akurat na tych zdjęciach najlepiej wyszła czerwona :-) Kaśka a może popatrzę w realu :-)
jadę dzis na wioskę :-)
No i czarny to dla mnie żałobny a nie weselny kolor :-) na dodatek czarna była ta pierwsza, a w niej Kacha miała bary jak Pudzian. Ta druga srebrna jest OK, ale akurat na tych zdjęciach najlepiej wyszła czerwona :-) Kaśka a może popatrzę w realu :-)
jadę dzis na wioskę :-)
larkaa
Fanka BB :)
No może masz rację...szkoda, że nie jesteśmy z tego samego miasta, bo bym poszła z Tobą na shopping (moje ulubione zajęcie). Ważne żebyś się dobrze czuła! A zdjęcia często przekłamują, możliwe, że wyglądasz stokroć lepiej w realu.
Słuchaj a byłaś w Orsayu? Tam mają szałowe kiecki...marzy mi się jakaś, niestety nie mam okazji, żeby kupić, bo gdzie mam ją założyć? Na spacer?
Taka miniówa z frędzlami mi się marzy...
Słuchaj a byłaś w Orsayu? Tam mają szałowe kiecki...marzy mi się jakaś, niestety nie mam okazji, żeby kupić, bo gdzie mam ją założyć? Na spacer?
Taka miniówa z frędzlami mi się marzy...
Wszystkie te kiecki ze zdjęć są z Orseya ;-)Słuchaj a byłaś w Orsayu? Tam mają szałowe kiecki...
Wszystkie przymierzyłam! :-) No i oczywiście w innych sklepach też byłam, ale tylko te z Orseya jakoś na mnie leżą
Kurde, też bym poszła z Tobą na szoping!
Abejka - z chęcią. Ale teraz jestem sama z niuńką. Nie wiem kiedy chłop wróci. Poza tym o 17 jest umówiony na oglądanie autka. Będę dzwonić :-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Bryy, spoznilam sie ALe moge tylko przyklasnac wiekszosci - Ta czerwona jest THE BEST.:-):-) tamte jakies takies bleee.... No i zgadzam sie ze czarna na wesele to nie bardzo...
szczęśliwa1
Fanka BB :)
mi też podoba się ta czerwona kiecka jest fajna i jak najbardziej pasuje na wesele :-) ta czarna też jest fajna no ale nie na tą okazję :-)
ja też jestem za czerwoną uważam że dobrego zakupu dokonałaś, elegancko w niej wyglądasz a najważniejsze to jak się czujesz w niej a pisałaś że z tych 3 sukienek ta Ci najbardziej leży, wię c napewno będziesz sie w niej dobrze bawiła.
reklama
larkaa fajna kiecka ale dla Ciebie krutsza byłaby fajniejsza i nie podkreśla twojej fajnej figurki, ogólnie te frędzelki robią taką pełną bryłę zamiast podkreślać to co należy myślę że gdyby była krotsza i w innym kolorku wyglądałabyś w niej super.