reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co ja mam się ubrać?

ja cały czas uważam że jezeli już to ta pierwsza .Ta czerwona to raczej wizytowa no i jak larkaa piszę ... chociaż ja na wesele bym nie założyła takiej. A co do skarpetek to od razu pomyślałam o martussi ,że zauważy a tu już abejka uprzedziła

reklama
a wg mnie nadaje się na wesele jak najbardziej, jest równie elegancka co sexowna jak na nasz gust :-)
No i czarny to dla mnie żałobny a nie weselny kolor :-) na dodatek czarna była ta pierwsza, a w niej Kacha miała bary jak Pudzian. Ta druga srebrna jest OK, ale akurat na tych zdjęciach najlepiej wyszła czerwona :-) Kaśka a może popatrzę w realu :-)
jadę dzis na wioskę :-)

No może masz rację...szkoda, że nie jesteśmy z tego samego miasta, bo bym poszła z Tobą na shopping :D (moje ulubione zajęcie). Ważne żebyś się dobrze czuła! A zdjęcia często przekłamują, możliwe, że wyglądasz stokroć lepiej w realu.

Słuchaj a byłaś w Orsayu? Tam mają szałowe kiecki...marzy mi się jakaś, niestety nie mam okazji, żeby kupić, bo gdzie mam ją założyć? Na spacer?
Taka miniówa z frędzlami mi się marzy... :D

Słuchaj a byłaś w Orsayu? Tam mają szałowe kiecki...
:-D:-D:-D:-D Wszystkie te kiecki ze zdjęć są z Orseya ;-):-D:-D:-D
Wszystkie przymierzyłam! :-p:-) No i oczywiście w innych sklepach też byłam, ale tylko te z Orseya jakoś na mnie leżą :)
Kurde, też bym poszła z Tobą na szoping! :-p

Abejka - z chęcią. Ale teraz jestem sama z niuńką. Nie wiem kiedy chłop wróci. Poza tym o 17 jest umówiony na oglądanie autka. Będę dzwonić :-)

Ja jestem za czerwoną:-) Pierwsza też fajna, ale czerwona mnie się bardziej podoba. A ta srodkowa jest dziwna i jakoś mi Do Ciebie nie pasuje.

ja też jestem za czerwoną uważam że dobrego zakupu dokonałaś, elegancko w niej wyglądasz a najważniejsze to jak się czujesz w niej a pisałaś że z tych 3 sukienek ta Ci najbardziej leży, wię c napewno będziesz sie w niej dobrze bawiła.

Zmierzyłam w końcu tą swoją wymarzoną sukienkę z frędzelkami, ale okazuje się, że było bez fanfar, a szkoda. W TV fajnie wyglądają :p

Ostatnia edycja:
reklama
larkaa fajna kiecka ale dla Ciebie krutsza byłaby fajniejsza i nie podkreśla twojej fajnej figurki, ogólnie te frędzelki robią taką pełną bryłę zamiast podkreślać to co należy myślę że gdyby była krotsza i w innym kolorku wyglądałabyś w niej super.

Do góry