reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W co ja mam się ubrać?

ja cały czas uważam że jezeli już to ta pierwsza .Ta czerwona to raczej wizytowa no i jak larkaa piszę ... chociaż ja na wesele bym nie założyła takiej. A co do skarpetek to od razu pomyślałam o martussi ,że zauważy a tu już abejka uprzedziła

reklama
a wg mnie nadaje się na wesele jak najbardziej, jest równie elegancka co sexowna jak na nasz gust :-)
No i czarny to dla mnie żałobny a nie weselny kolor :-) na dodatek czarna była ta pierwsza, a w niej Kacha miała bary jak Pudzian. Ta druga srebrna jest OK, ale akurat na tych zdjęciach najlepiej wyszła czerwona :-) Kaśka a może popatrzę w realu :-)
jadę dzis na wioskę :-)

No może masz rację...szkoda, że nie jesteśmy z tego samego miasta, bo bym poszła z Tobą na shopping :D (moje ulubione zajęcie). Ważne żebyś się dobrze czuła! A zdjęcia często przekłamują, możliwe, że wyglądasz stokroć lepiej w realu.

Słuchaj a byłaś w Orsayu? Tam mają szałowe kiecki...marzy mi się jakaś, niestety nie mam okazji, żeby kupić, bo gdzie mam ją założyć? Na spacer?
Taka miniówa z frędzlami mi się marzy... :D

Słuchaj a byłaś w Orsayu? Tam mają szałowe kiecki...
:-D:-D:-D:-D Wszystkie te kiecki ze zdjęć są z Orseya ;-):-D:-D:-D
Wszystkie przymierzyłam! :-p:-) No i oczywiście w innych sklepach też byłam, ale tylko te z Orseya jakoś na mnie leżą :)
Kurde, też bym poszła z Tobą na szoping! :-p

Abejka - z chęcią. Ale teraz jestem sama z niuńką. Nie wiem kiedy chłop wróci. Poza tym o 17 jest umówiony na oglądanie autka. Będę dzwonić :-)

Ja jestem za czerwoną:-) Pierwsza też fajna, ale czerwona mnie się bardziej podoba. A ta srodkowa jest dziwna i jakoś mi Do Ciebie nie pasuje.

ja też jestem za czerwoną uważam że dobrego zakupu dokonałaś, elegancko w niej wyglądasz a najważniejsze to jak się czujesz w niej a pisałaś że z tych 3 sukienek ta Ci najbardziej leży, wię c napewno będziesz sie w niej dobrze bawiła.

Zmierzyłam w końcu tą swoją wymarzoną sukienkę z frędzelkami, ale okazuje się, że było bez fanfar, a szkoda. W TV fajnie wyglądają :p

Ostatnia edycja:
reklama
larkaa fajna kiecka ale dla Ciebie krutsza byłaby fajniejsza i nie podkreśla twojej fajnej figurki, ogólnie te frędzelki robią taką pełną bryłę zamiast podkreślać to co należy myślę że gdyby była krotsza i w innym kolorku wyglądałabyś w niej super.

Do góry