reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co ubrać noworodka w szpitalu - listopad

A ja właśnie uwielbiam te body kopertowe ze względu na to że mój mały nie lubi wkładania przez głowę. Urodził się z wagą 2kg, więc rozkładalam to body na przewijaku i kładłam go na tym i zapinałam. Teraz ma rok i nadal chodzi w kopertowym, ale faktycznie czasem ciężko zapiąć,bo ucieka. Niestety jak zakładam zwykle body to się złości i pręży bo nie lubi.
Kaftaniki odpadają, wszystko się zwija i podwija.
Śpioszki tylko jak był malutki , jak nie umiał jeszcze sam stać.
Także u mnie najbardziej sprawdziły się body, pajace i polspiochy (te ze stopami) , bo do tych bez stopek zakładałam skarpetki, które ciągle gubił 🥴

reklama
A ja właśnie uwielbiam te body kopertowe ze względu na to że mój mały nie lubi wkładania przez głowę. Urodził się z wagą 2kg, więc rozkładalam to body na przewijaku i kładłam go na tym i zapinałam. Teraz ma rok i nadal chodzi w kopertowym, ale faktycznie czasem ciężko zapiąć,bo ucieka. Niestety jak zakładam zwykle body to się złości i pręży bo nie lubi.
Kaftaniki odpadają, wszystko się zwija i podwija.
Śpioszki tylko jak był malutki , jak nie umiał jeszcze sam stać.
Także u mnie najbardziej sprawdziły się body, pajace i polspiochy (te ze stopami) , bo do tych bez stopek zakładałam skarpetki, które ciągle gubił 🥴
Z tym gubieniem skarpetek, to chyba jestesmy mistrzami 😁 ile razy bylismy na jakims wyjezdzie w obcym miescie i szukalismy zgubionej skarpetki... Albo zgubilismy przed przyjęciem w szpitalu, albo w galerii handlowej 😁 albo na spacerze w szczerym polu. Ale zawsze znajdujemy 😏

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry