reklama
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
hah czerwona i basta!
Ardzesh, "2 panie, dwojke wybierz" W czerwonej wygladasz super, ale chyba jest zbyt powazna. Kupilabym ta ciemna bez ramiaczek, do tego dobry stanik --->>>larkaa i bedzie super, modnie i sexy:-):-):-)
heh, no to sie spoznilam
heh, no to sie spoznilam
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
od poczatku miałam na te skarpetki zwrócić Ci uwagęKacha :-) ta druga wygląda na fajną chociaż zdjęcie jest do bani, razem z małżonem zgodnie twierdzimy że na zdjeciach najładniej wyglądasz w tej czerwieni.
Do tego koniecznie szpilki :-)
PS. tylko nie zapomnij ściągnąć skarpet
Ja też za czerwoną!
choć z taką figurą nawet worek pocztowy byłby na Tobie superkiecką!!
larkaa
Fanka BB :)
jak dla mnie ta bez ramiączek najładniejsza, ale to i tak nie jest strzał w 10, tylko co najwyżej w 7
w tej czerwonej wyglądasz trochę jak Pani po czterdziestce
babo jesteś młoda fajna siksa, po co się postarzać
kup coś to sprawi, że będziesz najbardziej SEKSOWNA na sali!
w tej czerwonej wyglądasz trochę jak Pani po czterdziestce
babo jesteś młoda fajna siksa, po co się postarzać
kup coś to sprawi, że będziesz najbardziej SEKSOWNA na sali!
reklama
larkaa - żyleta ;-)
Oj wierz mi babo, że przymierzyłam chyba setkę kiecek A moja figura niestety nie pozwala mi na wybór każdej z nich. Mam szerokie bary i małe cycki. Z tych stu kiecek zrobiłam foty tylko tych, w których moja figura raczej nie ucierpiała.
Zawsze mam tak, że jak wejdę do sklepu i spodoba mi się kiecka to po przymierzeniu załamuję się a jak już jakaś mi się spodoba, to muszę ją kupić, bo to rzadkość, że kiecka mi pasuje.
Dzięki za szczerość doceniam :-)
Oj wierz mi babo, że przymierzyłam chyba setkę kiecek A moja figura niestety nie pozwala mi na wybór każdej z nich. Mam szerokie bary i małe cycki. Z tych stu kiecek zrobiłam foty tylko tych, w których moja figura raczej nie ucierpiała.
Zawsze mam tak, że jak wejdę do sklepu i spodoba mi się kiecka to po przymierzeniu załamuję się a jak już jakaś mi się spodoba, to muszę ją kupić, bo to rzadkość, że kiecka mi pasuje.
Dzięki za szczerość doceniam :-)