reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W co ja mam się ubrać?

eh. Nie lubię się z Wami bawić w dreszczyk emocji :-p;-):-D
Kupiłam czerwoną :-p
Ale wciąż czekam na szczere opinie! Ślub dopiero za tydzień więc 7 dni na wymianę to w sam raz! :-);-):tak:

reklama
ardzesh mi się najbardziej czerwona podoba :-) albo ta pierwsza

edit O już zdążyłaś napisać czerwona super jest

Ostatnia edycja:
Abeja - policz sobie, ile lat się znamy :-p:-D znasz mój gust więc... :-p

Ale jak na razie - policzyłam głosy i czerwień ogólnie wygrywa :))) Jutro też jest dzień. Jutro też są głosy ;-):-) Czekam.

Ardzesh, "2 panie, dwojke wybierz":-p W czerwonej wygladasz super, ale chyba jest zbyt powazna. Kupilabym ta ciemna bez ramiaczek, do tego dobry stanik --->>>larkaa:-p i bedzie super, modnie i sexy:-):-):-)

heh, no to sie spoznilam:-p

Kacha :-) ta druga wygląda na fajną chociaż zdjęcie jest do bani, razem z małżonem zgodnie twierdzimy że na zdjeciach najładniej wyglądasz w tej czerwieni.
Do tego koniecznie szpilki :-)

PS. tylko nie zapomnij ściągnąć skarpet :-p
:-D:-D:-D od poczatku miałam na te skarpetki zwrócić Ci uwagę:-p:-p:-p

Ja też za czerwoną!:tak:
choć z taką figurą nawet worek pocztowy byłby na Tobie superkiecką!!:laugh2:

jak dla mnie ta bez ramiączek najładniejsza, ale to i tak nie jest strzał w 10, tylko co najwyżej w 7 ;)
w tej czerwonej wyglądasz trochę jak Pani po czterdziestce ;)

babo jesteś młoda fajna siksa, po co się postarzać
kup coś to sprawi, że będziesz najbardziej SEKSOWNA na sali! :)

reklama
larkaa - żyleta ;-):-D
Oj wierz mi babo, że przymierzyłam chyba setkę kiecek :-p A moja figura niestety nie pozwala mi na wybór każdej z nich. Mam szerokie bary i małe cycki. Z tych stu kiecek zrobiłam foty tylko tych, w których moja figura raczej nie ucierpiała.
Zawsze mam tak, że jak wejdę do sklepu i spodoba mi się kiecka to po przymierzeniu załamuję się :p a jak już jakaś mi się spodoba, to muszę ją kupić, bo to rzadkość, że kiecka mi pasuje.
Dzięki za szczerość :) doceniam :tak::-)

Do góry