reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co ja mam się ubrać?

witam poimprezowo!
a więc nie załozyłam ani fioletowej ani żółtej tylko różowa o której całkiem zapomniałam :-D wkleje Wam wesslen zdjecia na krótej w niej byłam;-) mi sie bardzo podoba! choc kolor moze nie kazdej z Was sie podobac:no::-p

Załączniki

• jaaa1.jpg
    jaaa1.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Moje drogie :) Korzystając z tego, że mam Was i szczere opinie - proszę o radę :)
Za tydzień mam "przyjęcie weselne" i byłam na zakupach. Kupiłam jedną kieckę, ale nie powiem jaką :-p:-D Proszę o opinie. Jakby co, metka jest, paragon jest to mogę wymienić :tak:;-):-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 147
  • 11.jpg
    11.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 144
  • 2.jpg
    2.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 152
  • 22.jpg
    22.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 145
  • 3.jpg
    3.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 149
  • 33.jpg
    33.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 143
ja mam dwa typy

1 ta czerwona łądnie na Tobie lezy i ta wstązeczka fajnie podkreśla biust
2 ta czarna bez ramiączek w niej widac jaka masz super figure podkreśla Twoje walory! widac super zarysowana talie! tylko jakby te ramiona odkryte mi nie pasuja:-( ale moge sie mylić! stawiałabym na tą czarna bez ramion :sorry:

mnie się najbardziej podoba czarna pierwsza, z ramiączkami:) Czerwona też ślicznie wygląda, ale jest bardzo poważna. A czarna idealna!!!!

Jak będziesz musiała wymienić w Krakowie to daj znac ;)

Ostatnia edycja:
Kacha :-) ta druga wygląda na fajną chociaż zdjęcie jest do bani, razem z małżonem zgodnie twierdzimy że na zdjeciach najładniej wyglądasz w tej czerwieni.
Do tego koniecznie szpilki :-)

PS. tylko nie zapomnij ściągnąć skarpet :-p

reklama
Zdecydowanie czerwona:tak:ardzesh ja chyba nawet przed ciaza nie mialam takiej figury jaka ty masz teraz:zawstydzona/y:No i w koncu zdradzisz nam,ktora kupilas,prawda?

Do góry