hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Chodzi o wyszczuplajaca bielizne, ale nie taka standardowa w postaci np. wysokich majtek,ale tez taka 'wieksza', ktora przykrywa tez uda. Gorset SLIM LIFT - idealna figura w 5 minut !. Og
reklama
american girl
Zaciekawiona BB
Wyszczuplająca bielizna daje radę Jak mam jakieś ważne wyjście, kiedy to muszę wskoczyć w swoją ukochaną małą czarną to zakładam takie majtki wyszczuplające żeby brzucha troche zakryć Ale na co dzień to jest średnio wygodne więc nie noszę
Pamiętajcie, że linie to nie tylko wzór na tkaninie, ale:
-linie pionowe to również: zapięcia (guziki, ekspres), dłuższe korale, dłuższe kolczyki, rozpięty sweterek
-linie poziome, to również: pasek zakończenie rękawów, zakończenie spódnicy, butów, bransoletka na ręce.
Błędy:
Jeśli mamy duży biust, to:
-zakładając bluzeczkę, która ma pasek innego koloru na piersiach - POWIĘKSZAMY GO!
-zakładając bluzeczkę, która ma zakończenia rękawów na linii biustu - POWIĘKSZAMY GO!
Bielizna wyszczuplająca jest świetna na wyjście ale na codzień? w upał....nie dam chyba rady
Ja chodzę w sportowych luźnych rzeczach i wygodnych butach. Polecam wszystkim bardzo fajne butki sportowe:
kissmykicks.pl - buty supra warszawa
kissmykicks.pl - buty supra warszawa
Dziewczyny musicie zajrzeć do tego sklepu internetowego . Sklep jest odpowiedzią na potrzeby kobiet size plus i przyszłych mam bo ma rewolucyjne podejście do sylwetek innych niż modelowe. Jak wiecie piękno pełnych kształtów trzeba doceniać
reklama
Ja po 2 ciąży mam dylemat bo niestety nie wróciłam do pierwotnej sylwetki, mam sadełko + 10 kg więcej
Od jakiegoś czasu rozglądam się już za odzieżą size plus ale wszystkie ciuchy wyglądają na mnie jak worek. Dopiero niedawno zamówiłam pare rzeczy online ze sklepu Lola&Lola i albo trafiłam w 10 albo mają na prawdę dobrze leżące ciuchy
Od jakiegoś czasu rozglądam się już za odzieżą size plus ale wszystkie ciuchy wyglądają na mnie jak worek. Dopiero niedawno zamówiłam pare rzeczy online ze sklepu Lola&Lola i albo trafiłam w 10 albo mają na prawdę dobrze leżące ciuchy