reklama
Mam podobne odczucia w temacie ubierania się. Tylko z taką różnicą, że nie mogę się nigdy zdecydować na nic konkretnego. W sumie to znajdziemy wiele propozycji w większych i mniejszych sklepach. Może podpowiecie czym się kierować by wybrać coś bardziej casualowego? Lubie chociaż tez raz w tygodniu wybrać się gdzieś ze znajomymi, a cały czas zakładam to samo. Jeśli chodzi o bieliznę to wypatrzyłam już sobie body Gatta więc to połowa sukcesu
Ja ostatnio oglądam się tylko za sukienkami i co jakiś czas kupuję nową. Oczywiście potem też w nich chodzę, a nie kupuję tylko po to, żeby wisiały w szafie. Teraz jeszcze chcę kupić sobie kilka par krótkich spodni, co dla mnie jest zupełną nowością, bo do tej pory akceptowałam tylko długie spodnie, ale te upały nieco zmieniły moje podejście, a przy okazji też i garderobę
klaudiaa.x
Początkująca w BB
werti, piękne są te buciki. Brałabym! Chociaż wiadomo, trudno o wygodne szpilki
Werti, super te butki. Słupek powinien zapewnić wygodę
Sama muszę się pochwalić butami, które kupiłam sobie w zeszłym roku oraz które okazały się strzałem w 10 bo śmigałam w nich wiele miesięcy:
Tak tak dokładnie takie kalosze sobie sprawiłam. Kupiłam sobie je głównie na jesień bo przeprowadziłąm się na przedmieścia oraz nie miałam dobrze zrobionej drogi. Jednak okazało się, ze chodziłam w nich równiez i zima. Zima była deszczowa, nie było sniegu a w pluchę o wiele wygodniej chodziło mi się włąsnie w takich butach. Link do: Kalosze damskie – modne i wygodne obuwie na pochmurne dni - Portal kobieco-lifestylowy - jestemkobieca.pl
Tak tak dokładnie takie kalosze sobie sprawiłam. Kupiłam sobie je głównie na jesień bo przeprowadziłąm się na przedmieścia oraz nie miałam dobrze zrobionej drogi. Jednak okazało się, ze chodziłam w nich równiez i zima. Zima była deszczowa, nie było sniegu a w pluchę o wiele wygodniej chodziło mi się włąsnie w takich butach. Link do: Kalosze damskie – modne i wygodne obuwie na pochmurne dni - Portal kobieco-lifestylowy - jestemkobieca.pl
Ostatnia edycja:
kominek zimową porą
Początkująca w BB
kalosze są super. Co prawda ja mam jakieś najtańsze czarne, ale na spacery w deszczową porę.. Zwłaszcza z pieskiem to jest wybawienie
kominek zimową porą
Początkująca w BB
teraz na deszcze to nic tylko noszenie kaloszy
reklama
ja nigdy nie miałam jakoś problemu z wyborem, co ubrać ;p bardziej, czy serio potrzbna mi kolejna kurtka xd