A
Agutek
Gość
podejrzewam, ze to to samo co metoda 3-5-7, ale moze sie myle
ostatnio byla tez stosowana w superniani.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, ze teraz wszystkie dzieci w tym wieku zabkuja i trudo powiedziec dlaczego nie chca spac. Heidi zabkuje od 5 miesiaca i ma juz 8 zebow i wiecej wychodzi.a czy mogłabyś tą metodę opisać w skrócie , z góry dziękuje
Superniani nie ogladalam, ale domyslam sie,ze to jest to samo. ja Heidi zostawilam na 10 minut za kazdym razem. pozdrawiampodejrzewam, ze to to samo co metoda 3-5-7, ale moze sie myle
łapie się sorki za taką odpowiedź ale mnie już latający smoczek do łez doprowadził, najpierw ze złości a potem już ze śmiechu, ręce mi opadają. Mamy na półeczce chyba 6 smoczków bo czasem tego co poleciał nie mogę znaleźć albo jak szukam to moje dziecko ma jeszcze większą radochęA co sie robi jak dziecko wyrzuca smoczek z łóżeczka?