reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usypianie

reklama
roksi - to niezła babcia, że tyle lat i ma siłe do Natalki:-)

agutek - ale tekst..kupujemy bilet i masło:-D:-D:-D:-D:-D:-D, czyli to wy jecie te "syfy"?:-p
wiadomo, że mniej wygodnie, ale tak samo będzie z przedszkolem, szkołą, trzeba się już przyzwyczajać;-)

Elaklb, jeżeli nie wykazuje oznak zmęczenia, to pewnie jej wystarcza. Ale jak dla mnie to bardzo późno chodzi spać :-).

Może i późno, ale jakbym ją położyła o 20 to pewnie by mi wstała o 5 rano, a tego nie chcę. Już wolę z nią dłużej posiedzieć wieczorem niż wstawać o 5, kiedy na zewnątrz ciemno, w domu zimno i wszyscy sobie smacznie śpią, a ja nie... :-( Ale wczoraj miała jakiś "senny" dzień, bo po południu spała 3 godziny (od 13.30 do 16.30), wieczorej zasnęła o 22.15, a dzisiaj rano wstała dopiero o 8.50 i to w świetnym humorku. :-D

Może i późno, ale jakbym ją położyła o 20 to pewnie by mi wstała o 5 rano, a tego nie chcę. Już wolę z nią dłużej posiedzieć wieczorem niż wstawać o 5, kiedy na zewnątrz ciemno, w domu zimno i wszyscy sobie smacznie śpią, a ja nie... :-(
No ale fajnie też mieć trochę czasu dla siebie... Obejrzeć film, posiedzieć w necie ;-).

Ja jestem nocnym markiem i zazwyczaj jak mała idzie spać to wtedy coś oglądam i kładę się późno, więc nie bardzo mi na rękę wstawanie skoro świt... A tak przynajmniej mała śpi do 8, czasem dłużej, a ja razem z nią. :-)

reklama
witam dodam swoje pare groszy na temat usypiania moje szkraba
jak był maluski to przy cycusiu zasypiał słodko tak
potem były ale kilka dni że w wózeczku go musiałam bujac bo nie chciał spać
ale od chyba 2 miesięcy jest super maks śpi raz w dzień no chyba że autem się gdzies jedzie to zaśnie :)
sam wchodzi do łóżeczka prosi o mleczko i zasypia jestem mega dumna ze się udało
wieczorem po kolacji i dobranocce jest kapiel obu bąków i tez butla sam do wyrka i zasypia w nocy jedna pobudka
no to nam sie udało bo z córka było sporooo kłopotów ze spaneim teraz juz wyrosła z tego i grzecznie śpi
pozdrawiam mamuśki i ich pocieszki

Do góry