reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usypianie

jak Natalka rac raczkowała to babcia raczkowała razem z nią:-D
:szok::szok::szok: o matko to musiał byc widok :-D

no i stało sie - - poszłam do pracy
myślałam ok ok, wszystko będzie dobrze, w końcu mieszkamy razem z dziadkami dadzą sobie radę tylko co z usypianiem? przecież babcia nie wyciągnie dziecku cyca? będzie ryk do 16 aż nie wróce?:szok:
otóż przeżyłam szok. NIKT TAK NIE USYPIA MOJEGO DZIECKA JAK DZIADEK
nie wiem jak on to robi ale mała uśnie przy nim w łózeczku - sama (z lalą), na spacerze, po prostu wszędzie a mi rycy jak wół i chce cyca:no: nie kumam tego ale ciesze sie że nie jest tak źle jak podejrzewałam

reklama
otóż przeżyłam szok. NIKT TAK NIE USYPIA MOJEGO DZIECKA JAK DZIADEK
nie wiem jak on to robi ale mała uśnie przy nim w łózeczku - sama (z lalą), na spacerze, po prostu wszędzie a mi rycy jak wół i chce cyca:no: nie kumam tego ale ciesze sie że nie jest tak źle jak podejrzewałam
He he :-D. Laurka dobrze wie, że dziadek nie da cyca, to po co ryczeć...

Justine, ja się średnio raz w miesiącu mojej mamy pytam jak usypia Mika w dzień - u niej bez większych problemów i trzy godziny, jak jest ze mna w weekend to jest tragedia albo ryk przez godzinę w łózeczku, albo się łamie i daję cycka, albo wsadzam do samochodu i jade w siną dal aż zaśnie... i do tego śpi bardzo krótko (do 1,5 godz.)

przez forum dzisiaj to raczej udaje niz pracuję ;)

Mikołaj ciumka wieczorem jak sobie przypomni, ale staram sie odwracać mu uwage i daje mleko modyfikwane, o czwartej rano budzi sie i chce sie przytulić i w weekendy jest masakra bo sobie za często przypomina

mam zrywy z odstawianiem ale jestem niekonsekwentna...

reklama
Do góry