reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usg naszych pociech

reklama
Ja wczoraj bylam na usg i moja Dzidzia jak na 32 tydzien wazy 1800 g. Czyli dobrze!!!Poza tym wszystko jest ok. A ja juz tak sie martwilam, bo wydawalo mi sie ze ja dosyc slabo tyje. A do tego jeszcze mialam problem z cukrem. No ale lekarka wybila mi te glupoty z glowy.Tak wiec wszystko jest dobrze. :-)

BEDZIE CóRKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIS POKAZAłA NAM SIE NASZA PANNICA

W 31 TYGODNIU NASZA CóRKA MA:

FW (WAGA) 2200 GRAM (NIEZLE CO?)
BPD 83
FL 62
ABD 300
HC 287
POłOZENIE GłOWKOWE

dziekuje!mam nadzieje ze sie nie pomylił :-D
teraz smieje sie ze pozwalam jej juz na meczenie mamusi juz zniose to z pokora:-)
(juz jej daje fory my kobity musimy trzymac sie razem )

Pewnie ze sie musimy kobitki razem trzymac. A w ogole fajnie ze ktos jeszcze na forum oprocz mnie jest, bo juz zagladam na inne miesiace gdzie kobietay nie spia- dzis wielki dzien u Grudniowek- duzo z nich urodzilo! Juz nie moge sie doczekac lutego i wiecej action na forum mam nadzieje! A czemu Ty Agusia jeszcze nie spisz?:-p :-D

bo moja sasiadka luckymama(grudzień)wlasnie na porodowce jest
jak mnie moj gin badał to ona przyjechała i po odejsciu wod i jestem ciekawa czy juz urodziła

reklama
no wlasnie o luckymama czytalam ze jest z inna mamuska w szpitalu...wciaga takie oczekiwanie...a ja kuje do referatu na uniwerku ktory mam w czwartek i po coli i herbatce wieczorem nie moge zasnac wiec to wykorzystuje...

Do góry