reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

usg naszych pociech

susumali, doppler to chyba jest w dwuwymiarze (przynajmniej u mnie tak bylo) bo nie ma potrzeby w 3 (nie ma zadnych wskazan medycznych), ale poza doplerem bedziesz miec pewnie tez usg rozwojowe i jak odpowiednio sie na to umowisz i zaplacisz to bedzie w 3d :-)

reklama
mysia23 no to gratulacje chłopaka:tak: ;-) :happy: i nie martw się wymiarami maleństwa i jego wagą. jakoś damy radę, moja córcia w 30 tygodniu ważyła 1660 więc podbne uroki porodu moga nas czekać, a może jeszcze troszkę przystopuja te nasze dzieciaczki:happy: :cool2: , póki co ważne zeby zdrowiutkie były:tak:

No stronka fajna...i faktycznie jak patrze na wagę i rozmiarki dzidzi to moje maleństwo jest o 2 tyg.starsze niż trwająca ciaza...:tak:

Bylam wczoraj na usg. Wiec moja Dzidzia wazy 1800 dag- na 32 tydzien jest ok choc wielkoludem nie jest...
Byl to doppler, wiec lekarka sprawdzila naczynia krwionosne, serce i wszystko w porzadku:-) Pani doktor byla tak mila ze na chwile przelaczyla usg na 4D i moglam zobaczyc buzke Mojej Coreczki- i ma wielkie oczka, wielki nosek i wielkie usteczka...ciekawe po kim..na razie mi sie wydaje ze jest bardziej do tatusia podobna.....;-)

reklama
fajnie ze z mala wszystko ok a ja dokladnie za tydzien tez ide na usg juz sie nie moge doczekac ciekawe czy dzieciatko tez nabralo masy troche :confused: ide panstwowo i mam nadzieje ze pomiar wagi beda mieli mozliwosc zrobic na ich aparacie

Do góry