reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usg naszych pociech

susumali, doppler to chyba jest w dwuwymiarze (przynajmniej u mnie tak bylo) bo nie ma potrzeby w 3 (nie ma zadnych wskazan medycznych), ale poza doplerem bedziesz miec pewnie tez usg rozwojowe i jak odpowiednio sie na to umowisz i zaplacisz to bedzie w 3d :-)

reklama
mysia23 no to gratulacje chłopaka:tak: ;-) :happy: i nie martw się wymiarami maleństwa i jego wagą. jakoś damy radę, moja córcia w 30 tygodniu ważyła 1660 więc podbne uroki porodu moga nas czekać, a może jeszcze troszkę przystopuja te nasze dzieciaczki:happy: :cool2: , póki co ważne zeby zdrowiutkie były:tak:

No stronka fajna...i faktycznie jak patrze na wagę i rozmiarki dzidzi to moje maleństwo jest o 2 tyg.starsze niż trwająca ciaza...:tak:

Bylam wczoraj na usg. Wiec moja Dzidzia wazy 1800 dag- na 32 tydzien jest ok choc wielkoludem nie jest...
Byl to doppler, wiec lekarka sprawdzila naczynia krwionosne, serce i wszystko w porzadku:-) Pani doktor byla tak mila ze na chwile przelaczyla usg na 4D i moglam zobaczyc buzke Mojej Coreczki- i ma wielkie oczka, wielki nosek i wielkie usteczka...ciekawe po kim..na razie mi sie wydaje ze jest bardziej do tatusia podobna.....;-)

reklama
fajnie ze z mala wszystko ok a ja dokladnie za tydzien tez ide na usg juz sie nie moge doczekac ciekawe czy dzieciatko tez nabralo masy troche :confused: ide panstwowo i mam nadzieje ze pomiar wagi beda mieli mozliwosc zrobic na ich aparacie

Do góry