reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG Naszych maleństw...

Monika, wyluzuj, bedzie co ma być i tak bedzie dobrze, zrelaksuj się i wszystko się potoczy ku dobremu:) zobaczysz:tak:

reklama
Sorga duze to rozwarcie ,ja mam przy wejsciu na 2 palce a wyzej na jeden i szyjka połowa,no i te skurcze -aby choc do 20 maja

bedzie dobrze Gosia i Sorga!!!! ja znam osoby ktore mialy juz rozwarcie n 2 cm i chodzily jeszcze 2-3 tyg a znam takie ktore nie miely wcale i nagle zaczely rodzic.... roznie moze byc :))) a jak nie wytrzymacie to przynajmniej zobaczycie swe skarby wczesniej. ja sie ciagle zastanawiam jak maly wyglada... przy Ciri tego nie mialam.

ja już byma chciała go przytulić, i chciałabym już:zawstydzona/y: tylko czekam do końca 36 tygodnia... potem nie zamierzam sie oszczedzać:p:laugh2:

Ja Wam troszku zazdroszcze tych wczesnych terminow,ja juz brzuchol jak w 9 mcu a tu tyle do konca...

Sorga to jakby Ci sie udalo wg Twojego planu to dwa tygodnie i Eryczek w ramionach!!! Cudnie!!!

tak gadamy i gadamy, a potem okaże się że jeszcze przenosze hehehe- a właściewie to mi nie byłoby specjalnie do śmiechu, juz mi tak cięzko :(

Dziewczynki po ostatnim usg 3d lekarz powiedzial ze wszystko jest ok. ale wpadla mi w krece kartka z wynikiem tego badania i tam jest napisane " W lewej tętnicy macicznej stwierdzam obecnosc notcha". Wiecie moze co to znaczy ?

reklama
Do góry