reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG Naszych maleństw...

no jakby nie było, laktacja nie jest środkiem antykoncepcyjnym:no:
Sorga zdążysz się jeszcze rozpakować:tak:

reklama
szyjka skrócona ale nie wzielam jeszcze wypisu i nie wiem ile dokladnie ma i rozwarcie 2-1,5-1, a jak u ciebie?

A u mnie szyjka na szczęście jeszcze zamknięta, ale przez 10 dni skróciła się znów z 3,5 cm do ok. 1 cm i jak w tym tempie będzie się skracała to pewnie niedługo zacznie się rozwierać :szok:

Ale mój gin powiedział, żebym się już nie stresowała, bo nawet jak zacznę teraz rodzić to nie ma wielkiej tragedii. Oczywiście każdy dzień teraz jest ważny, bo mała rośnie. Mam nadzieję, że waży już więcej niż 2 kg. Pewnie na następnej wizycie będę miała usg (10-go maja), jeśli dotrwam w 2-paku do tego czasu :-D

ojoj Monia, to faktycznie poważna sprawa u ciebie... chyba jednak ustąpie ci pierwszenstwa, a skurcze juz miewasz?

Oj miewam :baffled: . Właśnie przez nie trafiłam do szpitala. I coś mi nie tak od wczoraj.... Ale nie wiem już, może mam jakąś schizę :no:

Ta ciąża moja jest zupełnie inna od pierwszej i już nie wiem czego się spodziewać i co mnie zaskoczy:wściekła/y:

reklama
Do góry