reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG Naszych maleństw...

No tak... Za przyjemność mieszkania w stolicy się płaci :baffled: Na każdym mozliwym froncie ;-)
Ja za wizytę (zawsze z usg) płacę 150zł. Dlatego tak mnie zmroziła wizja cotygodniowych ;-)

reklama
a ja dzis mialam przymusowe usg,bo dziwna wydzielina sie pojawila,zadzwonilam do gina i kazal podjechac do szpitala,dr zbadala mnie,szyjka oki,wody sie nie saczą,poszlysmmy na usg,ilosc wod w normie i mala juz ma pozycje na nietoperza,tzn glowka w dol,a jeszce tydz temy byla glową do gory:tak:

Anni wiem że to w cholerę kasy (muszę zaczynać już przestawać kląć - bo pierwsze słowa dziecka będą nieciekawe... :zawstydzona/y: ). Ale po pierwsze to Warszawa, a po drugie klinika leczenia niepłodności. Dlatego tak bawią mnie "łaskawcy" od becikowego :-D Wydałam je już dawno :-D

Dorotka a wiadomo co to było?

Ja dzisiaj byłam u gina i zrobił mi USG. Mały waży już 1900g :szok: , a sześćtygodni temu było 750g
Zaczynam się bać:szok:

Esia jak powiedzialam mojemu tacie o objawach i nim kazal mi zadzwonic do gina od ciązy to powiedzial ze koniecznie musze byc zbadana bo moze to czesc czopu sluzowego ktory uszczelnia szyjke,i zeby sprawdzic czy szyjka nie puszcza,zreszta gin potwierdzil slowa mojego tata,byla to jakas wydzielina sluzowa,moze to nawet i ten czop,ale szyjka szczelna i wszystko oki na szczescie

Jolcia moje 1700 podobno,wiec nie lam sie

Ja dziś byłam na wizycie i wszystko jest ok, ale sie naczekałam ponad godzinę, nieporzebnie pojechałam wcześniej.
Dorotka dobrze że u ciebie to nie było nic poważnego.

Ja mam wizytę dopiero w piątek - też bardzo jestem ciekawa ile Malutka juz sobie waży 3.04 ważyła 1577g, więc teraz może juz z 2000 ??

reklama
Do góry