reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG Naszych maleństw...

Fantazja - nic się nie martw - jeszcze ma czasu a czasu. A jakby się nie dała namówić na wiszenie głową w dół to zawsze mogą ją wyjąć. U nas takie ułożenie jest wskazaniem do cesarki. Nie ma już porodów pośladkowych - pewnie ze względu na stawy biodrowe maluszka.
Najważniejsze że jest zdrowa i sobie grzecznie rośnie. Zuch dziewczyna.

reklama
Dziewczyny jak często chodzicie teraz do gina czy już co 2 tygodnie? Od którego tygodnia ciąży chodzi się co 2 tygodnie? Ja jutro idę na wizytę więc pewnie się dowiem kiedy mam przyjść następnym razem, ale jestem ciekawa jak wy chodzicie.

Ja od poprzedniej wizyty juz co trzy tygodnie, a po 34tc co tydzien na samo KTG ,ale jak dobrze pójdzie to moze jeszcze ze dwa razy polece

no u mnie też by tak wyszło:tak: bo mam wizytę na 2go maja, a nawet jak będzie co 2 tyg, to zdążę pójść 2-3 razy (chyba, że w 9tym m-cu co tydzień:eek: )

Ja mam w 8-mym miesiacu chodzic co 2 tygodnie a w 9-tym co tydzien. Ale moja siostra rodzi w Trojmiescie i jest zapisana na ostatnia wizyte na poczatku 9-tego bo potem jej lekarz nie ma czasu...:baffled: :szok:

chyba?? jak dla mnie to co najmniej porąbane:baffled: no ale faktycznie lepiej na głos nie komentować, po co ma się dziewczyna jeszcze bardziej stresować

reklama
To nie tylko porąbane ale i niebezpieczne! Zastanów się, ale może lepiej jej to delikatnie uświadomić i niech sama zdecyduje czy nie wymusi na nim normalnego traktowania...

Do góry