reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG - nasze małe październikowe Słoneczka

reklama
No i jestem!!! ;D
A więc od początku... Krwawienie było z otarcia szyjki. Nic złego się nie stało. Pani doktor się pośmiała i powiedziała że mamy tak nie szaleć ;D ::) Ze mną i z dzidzią wszystko ok! USG nie było ale za to posłuchałysmy dizidziusia który bardzo kopał w aparacik do odsłuchiwania tętna. Serdusio 140 razy na min. Powiedziałam mojej gin że jakoś mi się zdaje że to chłopak a ona na to że wg niej to baaaardzo prawdopodobne ;D Dostałam też książeczkę ciąży, w końcu! :)
No więc jest wszystko OK!!!! HURA ;D ;D Następna wizyta 11.05 a USG połówkowe i określanie płci 22.05 :) Już się doczekać nie mogę! ;)

Ciesze sie Ines ze to krwawienie to nic groznego i ze z Waszą kruszynką wszystko oki.
Napisz kochanana na jakiej podstawie pani doktor podejrzewa ze to facecik ?? Pytam z ciekawości. To czekanie na okreslenie płci jest takie podniecające :) Z jednej strony chcesz wiedziec jak najszybciej, a z drugiej takia niepewnosc tez ma swoje uroki. Zgadzacie się ???

Oj ja to tak ciekawa jestem że chciałabym już wiedzieć kogo noszę pod serduszkiem. A na jakiej podstawie gin stwierdziła że to prawdopodobne to nie wiem :( Nie zapytałam :( Może już coś tam na USG w 12 tc widziała tylko nie była pewna i nie mówiła? Nie wiem... A może po ruchliwośći Malucha? Podobno chłopcy są bardziej ruchliwi choć to nie reguła :) Mogę tylko zgadywać. Jestem sierota i nie spytałam. Potem sama żałowałam że nie zapytałam ::) ::)

Dziewczyny - o 14.00 idę na badanie genetyczne. Boje się jak cholera. Ale jak będzie wszystko dobrze (będzie dobrze - powiedzcie???) to juz dziś będe się cieszyć prezentem od zająca. Nowa fotka mojego malucha i jego rozmiary. Trzymajcie kciuki - pozdrawiam - asia

DZIEKI DZIEWCZYNY ZA PODTRZYMANIE NA DUCHU !! TERAZ WIEM NA 100 ZE MAMY DZIDZIUSIA!!NO I NASTEPNE USG BEDZIE MNIEJ STRESUJACE ;D !!
Rudy kotku i jak prosimy o zdjecie i relacje !!!! ;D
Ines ciesze sie ze to tylko od baraszkowania :laugh: Ja tez sie niemoge doczekac na nastepne USG :laugh: Niewazne kto byle by zdrowe bylo ;D wiem wiem ale to nie takie proste zawsze sie mysli kto tam siedzi i buszuje po naszych brzuszkach ;D

Witam - już po wizycie. Fotka jest ale nie mam skanera i wam jej nie wkleje. Lekarz wszystko pomierzył i powiedział, że wszystko jest dobrze. Wszelkie pomiary mieszczą się w normach. Maluch był grzeczny, ma już 6 cm. Pokazał stópkę. Prezen od zająca cudny - pozdrawiam - asia :D :D :D

Oooooooo kurcze Ines to jest super !! :angel:
Szkoda że ten aparacik taki drogi. Będe sobie codziennie odtwarzac to nagranie bo jest niesamowite. Az mój pies sie zaciekawil.
Ja jutro ide do gina - znowu bede go namawiac na podglądanie mojego bąbelino. Mam nadzieje ze sie uda. Zdam relacje jak wróce.
Pozdrowionka kobiałki.

reklama
Ines to istna rewelacja, ja do tej pory to slyszalam tylko przez jakies 5 sekund bicie serduszka mego malenstwa...teraz czekam na wizyte do 9 maja, bede naciskac na usg i chce posluchac pracy serduszka bo jak nie to zrobie im rewolucje ;)

Do góry