reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG - nasze małe październikowe Słoneczka

Czesc dziewczyny !! trochew mnie nie bylo ale juz jestem !!! dzisiaj od chyba 5 rano nie spie i sie martwie i bucze ojejku mam dosc dzis o 14 mamy PIERWSZE USG !!! Matko nigdy nie przypuszczalam ze to tak cholernie stresujace i ze takie odpowiedzialne choc sie nic nie da zrobic :-[ oooooooooo mam juz dosc ale ten czas pomalu leci ;(
Zaraz jak wroce to dam znac !!

reklama
Kallusia jak wrócisz to też będziesz płakać ale tym razem ze szczescia!!! ;D Powodzenia wszystko bdzie dobrze! :) :) :) Ja też mam dsiś badania ok 17 i tez pół nocy nie spalam... :( Martwie sie bardzo bo wczoraj po przytulanku krwawiłam... :( Nie wiem czy bede miala USG ale i tak sie boje...

Kallusia ja tez sie tak stresowalam, tymbardziej w Anglii...ale jak zobaczylam babelka jak skaka i jego serduszko, to tak jak pisze Ines, lezki plynely ze szczescia. Bo to przeciez jak by nie bylo cud naszej milosci ;)

Ines,to moze lepiej zapytaj sie gina czy mozecie sie przytulac, czy to nic nie szkodzi, wiesz lepiej dmuchac na zimne...chocby to mialo znaczyc brak przytulanka przez jakis czas, to czego nie robi sie dla babelka? ( Odbijemy sobie pozniej z podwojona, albo potrojona sila, az mezusiowie wysiada hihihi)

Ines i kallusia doskonale was rozumiem, ja też mam dzisiaj wizytę na 16 i też juz się nie mogę doczekac...

No to dzisiaj czeka nas chyba seans oglądania zdjęc z USG. Mam nadzieje ze kazda dostanie zdjęcia i je wklei tutaj.
Taka już chyba natura kobitek ze sie zamartwiają na zapas, ale ja tez swietnie Was rozumie. Tez przed kazdą wizytą trzęse portkami czy wszystko z dzidziolem jest oki. A po wizycie (jak zobacze moje sloneczko) mam ochotę krzyczec na caly glos ze świat jest piękny ;D
Trzymam za Was kciuki. Wszystko będzie dobrze

BYLO CUDNIE !!! OPROCZ MROZACEGO STRACHU JAK SIE POLOZYLAM NA TA LEZANKE MYSLAC O BOZE TAM PEWNIE NIKOGO NIE MA !! A TU MILA PANI OD USG PRZYKLADA GLOWICE I WIDZIMY NASZEGO BABELKA NASZE MALE CUDO  ;D A PANI NA TO OOOOO PIEKNY DUZY DZIECIACZEK  ;D NO I JA WYJE, A TOMEK SIEDZI PRZED MONITOREM I STARA SIE MACHAC ALE CHYBA OPADNIETA SZCZEKA I LEZKI W OCZKACH MU PRZESZKADZALY  ;D MALUSZEK TAK SKAKAL ZE TRUDNO GO BYLO POMIERZYC I ZDOBIC ZDJECIE!!! JEST CUDNY !!! MOJ MALUTKI KROLICZEK !!!!ALE SIE CIESZE !!!  ;D A JESZCZE BARDZIEJ BO NA SWIETA JADE DO DOMKU I IDE DO LEKARZA I NA USG JESZCZE RAZ (NIE MA TO JAK POLSKI LEKARZ) I ZNOWU ZOBACZE NASZA KRUSZYNKE !!!!  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
zdjecie takie troche niewyrazne ale ciagle mi sie rece trzesa !  ;D
TO NASZ 11tydzien i 5 dzien !!

INES a jak u ciebie???

Kallusia gratuluje. Sliczne maleństwo.
Widzisz ze wszystko z bąbelkiem jest dobrze. A jaka duża jest Wasza dzidzia - wiesz może ?? 
Ja nie mam zadnych objawów ciążowych i czasem mysle ze moze w ciąży nie jestem. Tylko te USG mnie utwierdzają i uspakajają.

Teraz czekamy na relecję Ines

reklama
Kallusia Gratulacje :) ... i widzisz, po co bylo tyle strachu ;) ... dzidzia cudna !!!! :)

Mala Mi na staraczka Ines cos pisala ze bedzie po 23 bo po wizycie ma kurs fotografii odrazu :)

Do góry