reklama
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Łatwo się mówi nie denerwuj, dobrze wiecie ;D Ale jestem dobrej mysli. Jednak przed samym wejściem do gabinetu mam takie nerwy, ze jak mi gin mierzy ciśnienie to czasem skacze nawet do 140/90 ;D , a normalnie to mam 108/70 :laugh:
Agnieszka18
Dzięki dziewczynki
Na pewno na wizytach dowiecie sie równie wspaniałych nowin, że Wasze maluchy sa zdrowe i wszystko maja na miejscu.
A może dowiecie sie czegoś jeszcze??? Mój maluch nie chcial pokazać co ma między nóżkami.....
Na pewno na wizytach dowiecie sie równie wspaniałych nowin, że Wasze maluchy sa zdrowe i wszystko maja na miejscu.
A może dowiecie sie czegoś jeszcze??? Mój maluch nie chcial pokazać co ma między nóżkami.....
Agnieszka18
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy najlepiej sie wybrac na USG 3D
tak żeby zobaczyć "mały korzonek" lub jego brak ?????
tak żeby zobaczyć "mały korzonek" lub jego brak ?????
A ja właśnie umówiłam się na USG 3/4D... Na przyszły poniedziałek 29.05 na 18 ;D Robię to USG w celu głównie pamiątkowym :-[ Chociaż zawsze jak inny lekarz obejrzy dzidzię to tez będę spokojniejsza... Co czworo oczu to nie dwoje Mają tam oceniać bardzo dokładnie budowę dzidziusia i budowę oraz sprawność serduszka. Wszystko zapisywane jest na CD. Mam nadzieję że warto... A dziś mam USG połówkowe u mojej gin Oby było wszystko ok...
Agnieszka18 podobno najlepiej robić USG 3/4 D właśnie ok 20 - 24 tc... podobno wtedy najlepiej widać i super fotki są
Agnieszka18 podobno najlepiej robić USG 3/4 D właśnie ok 20 - 24 tc... podobno wtedy najlepiej widać i super fotki są
reklama
Jestem po USG połówkowym! ;D To dziewczynka ;D Mamy śliczną, kochaną i baaardzo ruchliwą córeczkę Mariczkę ;D USG wyszło super. Maleńka jest zdrowiutka prawidłowo rozwinięta na swój wiek i bardzo bardzo ruchliwa. Machała łapkami nózkami, turlała się z boku na bok kopała, przysiady robiła i wiele innych wygibasków podczas USG :laugh: :laugh: Cudowny widok! A no i Maleńka ma długie nóżki Cały rozwój na 19w5d a kość udowana 20w4d hihi długonoga laseczka ;D Ciekawe po kim... chyba po mężu