reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Nadia, Basiu .. po prostu nic dodac, nic ujac ... cudenka ... za kazdym razem jak ogladam dzieciaczki Wasze to mi sie od razu przypomina stopka mojego babelka i jak ziewal .. jejQ .. dziewczeta juz niebawem bedziemy tulic te male istostki
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ja czasami to nie moge uwiezyc ze juz jestem w ciazy, po tych "ciezkich" staraniach nareszcie mam malenstwo pod serduszkiem. Zastanawiam sie jak to bedzie z porodem, jak dam sobie rade, i czy bede dobra mama......Oj mam tyle pytan sama do siebie.
nadia
Dzięki dziewczynki za miłe słowa. Cudownie że istnieje coś takiego jak usg i mozna sobie oglądać maluszka.PaulinaAnna pisze:Ja czasami to nie moge uwiezyc ze juz jestem w ciazy, po tych "ciezkich" staraniach nareszcie mam malenstwo pod serduszkiem. Zastanawiam sie jak to bedzie z porodem, jak dam sobie rade, i czy bede dobra mama......Oj mam tyle pytan sama do siebie.
PaulinaAnna ja też po 3 latach starań , teraz miewałam takie mysli że to aż nie do uwierzenia że się wreszcie udało, i czasem aż się bałam że się tak jak kiedyś obudzę i ciąża okaże się tylko snem : Dlatego teraz cieszę się każdym centymetrem w pasie i chcę żeby było widać, no i czuć te kopniaki ;D
K
kallusia
Gość
Basiu CUDNE blizniaki ;D a jakie duze!! a to twoja pierwsza ciaza bilzniacza?? Fajnie miec blizniaki ! chyba :laugh:
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Sliczniutkie te dzieciaczki ,az nie moge sie doczekac mojego USG, a to juz za tydzien...
Agnieszka18
witajcie w chmurny i deszczowy poranek,
Byłam dzis na USG - dzidziuś jes zdrowy, ułożony podłużnie główkowo, serduszko bije - 140/minutkę, ilość wód prawidłowa, łożysko na ścianie tylnej przechodzące na dno
Główka - nie pamiętam tego śkrótu 48mm
Byłam dzis na USG - dzidziuś jes zdrowy, ułożony podłużnie główkowo, serduszko bije - 140/minutkę, ilość wód prawidłowa, łożysko na ścianie tylnej przechodzące na dno
Główka - nie pamiętam tego śkrótu 48mm
Kallusia - tak to moja pierwsza ciąża bliźniacza i równie niespodziewana
w mojej rodzinie nigdy nie było podobno bliźniaków, jak jechałam z mężem na usg to sobie trochę żartowaliśmy, że co to będzie jak okażą się bliźniakami, ale żadne z nas w to nie wierzyło)
widocznie tak było mi pisane - juz się z tym pogodziłam, że 3 małe szarańcze będą mi się plątać pod nogami i nie mogę się już tej dwójki doczekać, pozdrawiam
w mojej rodzinie nigdy nie było podobno bliźniaków, jak jechałam z mężem na usg to sobie trochę żartowaliśmy, że co to będzie jak okażą się bliźniakami, ale żadne z nas w to nie wierzyło)
widocznie tak było mi pisane - juz się z tym pogodziłam, że 3 małe szarańcze będą mi się plątać pod nogami i nie mogę się już tej dwójki doczekać, pozdrawiam
reklama