reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - nasze małe październikowe Słoneczka

reklama
jejku..., jak ja wam zazdroszczę, ja chyba nie dotrwam do 16 czerwca ;) (wtedy mam usg połówkowe)
przecież to jeszcze, hmm.. 23 okropnie długie dni :(

Basiu .. dotrwasz, dotrwasz ;) .. aczkolwiek wierze ze to dla Ciebie az 23 dni ::) .. dla mnie tydzien  to dlugo ;)

nie martw się - pewnie wszystko będzie w najlepszym porządku. Zobaczysz swoją dzidzię, jak fika i kopie - ela masz fajnie - i tylko o tym myśl, a reszta nie przejmuj, jak wrócisz to daj znać co i jak, pozdrawiam

Też tak sobie tłumacze ale jak narazie to cały dzien spędzam w kibelku ;) Już chciałabym żeby była 16

Loja nie denerwuj sie ;) ... wszystko jest w porzadeczku :) ... czekamy na wiesci i byc moze dzjecie malucha :)

Dziewczynki bez stresu, nie wazne ile godzin lub dni przed Wami do badania USG, cieszcie sie ze macie je wykonywane, ze mozecie malenstwo zobaczyc. Ja gdybym nie wyrazila checi i ochoty poniesienia kosztow badania usg w szpitalu to bym nie miala wcale zadnego usg do konca ciazy, poza tym pierwszym w okresie 12 tc. Wyobrazcie sobie zobaczc raz fasolke i czekac tak dlugo az sie ja zobaczy drugi raz-rzy porodzie. Naprawde cieszcie sie ze macie tyle razy robione usg.

Loja trzymam kciuki za pełną wrażeń i samych dobrych wiadomości wizytę ;) Daj znac po powrocie
Ja dziewczyny teraz najdłużej czekam na kolejne usg/wizytę bo idę dopiero 20 czerwca albo nawet 23, zalezy czy 20 będzie już to usg/sprżet co mój gin chce ;) No chyba że załapię się na usg 3d/4d podczas tej akcji o której Wam pisałam ;)

PaulinaAnna to dla mnie niepojęte jak w dobie tak zaawansowanej medycyny i techniki w Holandii nie wykonują usg?? Czym oni to motywują? Bo rozumiem że nie trzeba wykonywać usg co miesiąc tak jak to niektóre z nas mają, że wystarczy wykonać te 3 usg podczas ciązy że to jest taki standard,ale nie wykonywać wcale lub jedno ::) Lubie Holendrów i Holandię ale tu mnie dziwią

reklama
Nadia .. ale biorac pod uwage fakt ze kiedys wcale o USg nie bylo slychu ani widu ?? Moja mama to mogla pokmarzyc o zobaczeniu "Nas" przed porodem ;) ... no ale fakt czasy sie zmieniaja ::) ... no tyle ze widocznie nie wszedzie ;)

Do góry