Witam was dziewczyny. Jestem w 17 tc i też wydaje mi sie ze juz czuje pierwsze ruchy mojego maleństwa (to moja pierwsza ciąża). Nie wiem czy to juz dzidzia sie rusza bo tak naprawde nie wiem jakie to uczucie ale od kilku dni czuje takie smyranie w środku bardzo przyjemne
reklama
czesc dziewczyny, jestem w 19 tygodniu, ale jakoś od 17 czuję łaskotki w okolicach pępka :-) wiem, że to jest to - gdyż tatuś przykłada ucho i mówi, że słychać bulgotki a moje łaskotki jak ocieranie. moja fasolka bawi się ze mną i rozwesela mnie ;-)
P.S. czy któraś z was wie, gdzie w sosnowcu albo okolicach można zrobić usg ze zdjęciem?
ewka
P.S. czy któraś z was wie, gdzie w sosnowcu albo okolicach można zrobić usg ze zdjęciem?
ewka
Wczoraj wieczorkiem, jak już leżałam na spanku nagle kilkakrotnie poczułam takie leciusieńkie "kopniaczki" w dole brzuszka po lewej stronie - niesamowite uczucie ale sama nie wiem czy to już to - jestem w 16 tyg, a według mojego gin pierwsze ruchy powinnam poczuć dopiero okolo 20 tyg :-(
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Ja wczoraj wieczorem i przed chwilką też poczułam takie hmm bulkanie...niesamowite uczucie. Nie wydaje mi się żeby było to związane z układem pokarmowym. Czyżby już Maluszek dawał o sobie znać? hihi :-)
Moni27
Monika
Kurcze jak ja wam zazdroszcze ja jeszcze nic nie czuje nawet łaskotek
nasz mały szaleje że hej chyba skoki przez pępowinę urządza ale super już mój M od 2 tygodni czuje i dziadkowie też już kopniaka dostali i oczywiście przyszła starsza siostra też
jak dostałam 2 dni temu w pęcherz to skuloną mąż mnie do wc prowadził bo myślałam że mi pęknie pęcherz a co dalej będzie
no i mały Mateuszek rusza się jak robię sobie zastrzyk w brzuch zawsze jestem wtedy lekko przestraszona ale się przyzwyczajam Natalka też tak robiła
jak dostałam 2 dni temu w pęcherz to skuloną mąż mnie do wc prowadził bo myślałam że mi pęknie pęcherz a co dalej będzie
no i mały Mateuszek rusza się jak robię sobie zastrzyk w brzuch zawsze jestem wtedy lekko przestraszona ale się przyzwyczajam Natalka też tak robiła
agniecha1417
Aktywna w BB
Wpadłam na GENIALNY pomysł jak sobie poprawic humor!!!!!!Idę do fryzjera:-):-):-):-):-)Będę śliczniutka to i pewnie wieczór też będzie udany
reklama