reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG- Marcówki 2010

Witam was dziewczyny. Jestem w 17 tc i też wydaje mi sie ze juz czuje pierwsze ruchy mojego maleństwa (to moja pierwsza ciąża). Nie wiem czy to juz dzidzia sie rusza bo tak naprawde nie wiem jakie to uczucie ale od kilku dni czuje takie smyranie w środku:) bardzo przyjemne:)

reklama
czesc dziewczyny, jestem w 19 tygodniu, ale jakoś od 17 czuję łaskotki w okolicach pępka :-) wiem, że to jest to - gdyż tatuś przykłada ucho i mówi, że słychać bulgotki a moje łaskotki jak ocieranie. moja fasolka bawi się ze mną i rozwesela mnie ;-)

P.S. czy któraś z was wie, gdzie w sosnowcu albo okolicach można zrobić usg ze zdjęciem?

ewka

Wczoraj wieczorkiem, jak już leżałam na spanku nagle kilkakrotnie poczułam takie leciusieńkie "kopniaczki" w dole brzuszka po lewej stronie - niesamowite uczucie :laugh2: ale sama nie wiem czy to już to - jestem w 16 tyg, a według mojego gin pierwsze ruchy powinnam poczuć dopiero okolo 20 tyg :-(

Ja wczoraj wieczorem i przed chwilką też poczułam takie hmm bulkanie...niesamowite uczucie. Nie wydaje mi się żeby było to związane z układem pokarmowym. Czyżby już Maluszek dawał o sobie znać? hihi :-)

nasz mały szaleje że hej chyba skoki przez pępowinę urządza ale super już mój M od 2 tygodni czuje i dziadkowie też już kopniaka dostali i oczywiście przyszła starsza siostra też:-D:-D:-D:-D

jak dostałam 2 dni temu w pęcherz to skuloną mąż mnie do wc prowadził bo myślałam że mi pęknie pęcherz a co dalej będzie

no i mały Mateuszek rusza się jak robię sobie zastrzyk w brzuch :happy: zawsze jestem wtedy lekko przestraszona ale się przyzwyczajam Natalka też tak robiła:-D:-D:-D

reklama
Moja Marcysia :)

Nie wiem czy uda wam sie wszystko rozpoznac ale my z M smiejemy sie ze wyglada jak gumis te Haribo :)))

Raczki trzyma do gory i w jednej bawi sie pepowina ,ktora na fotce jest bardzo widoczna :)

Do góry