reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

Już nie mogę się doczekać, kiedy ja poczuję moje maleństwo i będę tą radością dzielić się z wami.Wam bardzo gratuluję,że wasze maleństwa dają o sobie znac ja na swoje musze jeszcze troszkę poczekać.Buziole dla Was

reklama
wstyd sie przyznac ale nie mogę sie troszkę połapać w moim zdjęciu hehe. A dokładniej to nie wiem co to jest to co zaznaczyłam na zdjęciu. Możecie pomóc? :sorry: troche sie martwię bo wygląda jak druga głowa :eek: :rofl2::laugh2:

W tym zdjeciu nie ma nic niepokojącego :tak:Wydaję mi się ze to co zaznaczyłas to głowka twojego dzidziola a na dole te okrągla kólka to ciałko żółte..ale moge się mylić:eek:

Moja dzidzia w 13tygodniu!!!

Załączniki

• 4d.JPG
    4d.JPG
    32,6 KB · Wyświetleń: 68
  • nor.JPG
    nor.JPG
    37,7 KB · Wyświetleń: 58
ale fajowo:)
mi też się wydaje , że czuję już moją Gabrysie:-)przed chwilą wypiłam kubek mleka z miodem, i poczułam tą banieczke moją...ale czytałam że pisałyście, że wy czujecie dzidzie bardzo nisko, ja to troszeczke pod pępkiem, i zazwyczaj troche z lewej strony, wieć już sama nie wiem:-(
Ja też pod pępkiem:tak::-)

główka jest na samym dole bo dzidzia ssie palca na tej fotce ;) rączkę widać wyraźnie :)

hehe a może i ssie kcika:-) wcześniej zupełnie inaczej interpretowałam te zdjęcie:-D ale nie przejmuj sie ze coś tam widzisz...ja u swojej dzidzi widzę 5 kończyne z boku brzucha:szok::-D:-D:-D

dronka83, zapmniałam napisać. Na pierwszym zdjęciu twoja dzidzię pięknie uchwyciło w "kadr" :rofl2: :tak:;-):-D

Bardzo dziękuję na tym zdjęciu widać buziulke w calej okazałości:rofl: tak z boku - wcześniej tego nie widzieliśmy dopiero nie dawno odkryliśmy :tak:no i widać 3rączkę lub nóżkę:-D ale gdyby bylo cos niepokojacego napewno lekarz by powiedział a my mamy tendencję do zamartwiania się zamiast cieszyc ze PIĘKNE mamy dziecinki:happy: wiec ja tym wogle sie nie przejmuje i tylko śmieje z naszego cudnego ufoludka :rofl2::rofl2:

reklama
ja mam ruchy od 16 września czyli od pierwszego dnia 16 tygodnia:-D:-D:-D i takie silne to pierwszy raz miałam właśnie 16 na rezonansie chyba hałąs synusiowi przeszkadzał
a teraz kopie że hej

wczoraj TATUŚ dostał kopniaka w rękę taka piątka z okazji dnia chłopaka:-D:-D:-D

Do góry