reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

Moja niunia :)

Doc dajac na ta fotke powiedziala do mojego M ze niunia ma nosek po nim :)

Tutaj niunia sobie usiadla i dostalismy taka fotke :)

reklama
ooo, jakie słodkie maleństwo :tak:
ja idę w poniedziałek do szpitala na usg, poznam swoją położną i ,jak będę miała szczęście, może też lekarza prowadzącego :confused: koleżanka miała też tego samego, powiedziała, że przez całą ciążę go nie widziała... irlandzkie realia...

przykro mi, że najprawdopodobniej pójdę sama, bo mój M. pracuje... w sumie mam żal trochę, bo wiedzieliśmy o tej wizycie już od miesiąca, to mógł coś w tej sprawie zrobić... :-( :dry:
a to obcy szpital, obcy kraj...
smutno mi :-(

Kamilko przecudna dziewczynka :-) i zdjęcia widac ze na wyskoim poziomie i na dobym sprzecie robione:tak: bo takie wyrażne i dokładnie określili wszytkie paramety.....
Ja mam usg w czw przełozyłam z wt bo moj mąż w delegacji będzie od ndz do śr w Niemczech a chciałabym żeby zobaczył naszą dziecinkę:-D bo wiem jak on będzie się cieszył...nawet taki twardziel jak on napewno się wzruszy...tak jak przy pierwszym usg nie mgł wyjśc z zachwytu :-):-)

Byłam i jest wszystko ok :-D:-D:-D na 13tydz. i 3 dni miało maleństwo 8 cm ! :)
I ssało kciuk :tak: termin ponoć na 13 marca się przesunął hmmm

reklama
Do góry