reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG- Marcówki 2010

Ja też muszę jeszcze trochę poczekać, mam usg 17.09, więc jeszcze trochę cierpliwości. A czy Wy na usg zabieracie tatusiów? Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby było dobrze!

reklama
ja też zabrałam mojego M na usg, w końcu to NASZA ciąża :wink:
i spodobało mu się, teraz już będzie ze mną chodził systematycznie oglądać Maleństwo, najbardziej mu się podobało słuchanie bicia serduszka :rolleyes:

MoniaZuber czemu masz ciaze o jeden dzien mlodsza ode mnie skoro mamy taki sam termin ? :-D
i nawet do porodu mamy tyle samo dni?
zrobiłam sobie suwaczki dawno i na podstawie chyba pierwszych wyliczeń, termin porodu wg usg mam na 13 marca (na suwaczku jest chyba 20. wyliczony wedle OM + tydzień -jak liczył mój gin)
a obecnie jestem w 13 tc (suwaczek pokazuje 12tc) a wedle usg już zaczęłam już 14 tc :-D:-D:-D
tak więc przy tych rozbieżnościach nie przejmuję się za bardzo dokładnością :rofl2:
jedne co z tego wywnioskowałam, to że owulację miałam wcześnie i nasz cud począł się w pierwszej fazie cyklu :happy:
najważniejsze, że wiem w którym tygodniu jestem i że rodzić będę w połowie marca wedle planu, a jak będzie - zobaczymy :-D

Ja według USG termin mam na 13 marca a według OM na 16 marca, ale suwaczka na razie nie zmieniam i niech zostanie odloczanie na 16 marca..
Bardzo bym chciała żeby mój M ze mną poszedł ale on nie chce, jeszcze jak się dowiedział że jest dopochwowe, powiedział ze pójdzie za miesiąc jak będzie przez brzuch, no ale zobaczymy czy pójdzie czy nie

gaba - a czemu dopochwowe?
Tak wogóle, to istnieje "ryzyko" że razem będziemy rodzic :-D, termin zbliżony, szpital ten sam, moze sie na sali spotkamy. Bedziesz do szkoły rodzenia chodziła?

ta moja ginka móiła ze robi dopochwowe póki się da, bo jest dokładniejsze.
No może będziemy rodzić razem:) Jeszcze nie wiem czy będę chodzić, a ile to kosztuje i kiedy trzeba się zapisać?

reklama
Do góry