reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Marry ze mna tatuś dziecka był
był zachwycony :-)
był zachwycony :-)
moniazuber
=)
ja też zabrałam mojego M na usg, w końcu to NASZA ciąża
i spodobało mu się, teraz już będzie ze mną chodził systematycznie oglądać Maleństwo, najbardziej mu się podobało słuchanie bicia serduszka
i spodobało mu się, teraz już będzie ze mną chodził systematycznie oglądać Maleństwo, najbardziej mu się podobało słuchanie bicia serduszka
moniSkaBe
MoniaZuber czemu masz ciaze o jeden dzien mlodsza ode mnie skoro mamy taki sam termin ?
i nawet do porodu mamy tyle samo dni?
moniazuber
=)
zrobiłam sobie suwaczki dawno i na podstawie chyba pierwszych wyliczeń, termin porodu wg usg mam na 13 marca (na suwaczku jest chyba 20. wyliczony wedle OM + tydzień -jak liczył mój gin)MoniaZuber czemu masz ciaze o jeden dzien mlodsza ode mnie skoro mamy taki sam termin ?
a obecnie jestem w 13 tc (suwaczek pokazuje 12tc) a wedle usg już zaczęłam już 14 tc
tak więc przy tych rozbieżnościach nie przejmuję się za bardzo dokładnością
jedne co z tego wywnioskowałam, to że owulację miałam wcześnie i nasz cud począł się w pierwszej fazie cyklu
najważniejsze, że wiem w którym tygodniu jestem i że rodzić będę w połowie marca wedle planu, a jak będzie - zobaczymy
moniSkaBe
o matko.. zgłupiec mozna
mi sie termin porodu przesunal o jeden dzien z 20 na 19, ale suwaczka poki co nie ruszam. Przeciez jeden dzien to prawie zadna roznica.
:-)
mi sie termin porodu przesunal o jeden dzien z 20 na 19, ale suwaczka poki co nie ruszam. Przeciez jeden dzien to prawie zadna roznica.
:-)
Ja według USG termin mam na 13 marca a według OM na 16 marca, ale suwaczka na razie nie zmieniam i niech zostanie odloczanie na 16 marca..
Bardzo bym chciała żeby mój M ze mną poszedł ale on nie chce, jeszcze jak się dowiedział że jest dopochwowe, powiedział ze pójdzie za miesiąc jak będzie przez brzuch, no ale zobaczymy czy pójdzie czy nie
Bardzo bym chciała żeby mój M ze mną poszedł ale on nie chce, jeszcze jak się dowiedział że jest dopochwowe, powiedział ze pójdzie za miesiąc jak będzie przez brzuch, no ale zobaczymy czy pójdzie czy nie
reklama
Agniesiak85
Ale macie fajnie z mojej miejscowości nie ma nikogo na forum:-(