reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

reklama
blueberry - piękny Maluszek. A rączki też wyglądają rewelacyjnie :tak:
Ja mam wyraźne zdjęcia, bo i gin ma dobry sprzęt. W końcu tyle na nas zarabia, że go stać :-D
Ale pocieszcie się, że teraz przez 2 miesiące nie będę widziała mojego Dzidziola. No, chyba żeby sie coś działo. Ale w takim razie wole nie widzieć :tak:

cześć! Wczoraj byłam na wizycie i podglądaliśmy Malutka
jakość kiepska, bo to zdjęcie wydruku a nie skan i to jeszcze telefonem robione...
DSC01264_750x562.jpg

Miałyście już to badanie USG gdzie jest badana przeziernośc karkowa? Trochę się zmartwiłam, bo wyglada na to, że umówiłam się na to badanie na trochę za późny termin... Z obliczeń od ostatniej @ (8.06.09) wynika, że jestem w 11 tyg, 3 dniu, a termin badania mam na 8.09, wtedy będę w 13 tyg. 1 dzień. Niby można je robić do 13 tyg. 6 dni, ale może lepiej jednak wcześniej, bliżej 12 tyg? Podczas ostatniej wizyty u lekarza 17.08 miałam robione USG i dzidzia wyglądała na 10 tyg, 1 dz. lekarz w karcie zapisał 10/11 tydz. mam obawy, czy nie powinnam jednak przełozyć terminu tego USG na tydzień wczesniej. Jak myslicie? :confused:

Miałyście już to badanie USG gdzie jest badana przeziernośc karkowa? Trochę się zmartwiłam, bo wyglada na to, że umówiłam się na to badanie na trochę za późny termin... Z obliczeń od ostatniej @ (8.06.09) wynika, że jestem w 11 tyg, 3 dniu, a termin badania mam na 8.09, wtedy będę w 13 tyg. 1 dzień. Niby można je robić do 13 tyg. 6 dni, ale może lepiej jednak wcześniej, bliżej 12 tyg? Podczas ostatniej wizyty u lekarza 17.08 miałam robione USG i dzidzia wyglądała na 10 tyg, 1 dz. lekarz w karcie zapisał 10/11 tydz. mam obawy, czy nie powinnam jednak przełozyć terminu tego USG na tydzień wczesniej. Jak myslicie? :confused:

dokladnie o to dzisiaj pytalam gina ,dal mi ulotke i telefon do kliniki gdzie mi to usg genetyczne beda robic i na tym papierze mam napisane ze takie usg wykonuje sie miedzy 12-14 tc :)
Ja mam termin na 04.09 i ty chyba tez masz ok :)

reklama
Do góry